Електрочайник Vitek VT-7007

Код товару: 712805
Немає в наявності
  • Інформація по VITEK VT-7007
  • Виробник: VITEK
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: VT-7007
  • Вага: 1.14 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - звичайний, об'єм - 1.7 л, 2200 Вт, нержавіюча сталь, Індикатор рівня води - є, Фільтр від накипу - зйомний, Кришка - незнімна, 24х11х21 см, 1.07 кг, Колір - нержавіюча сталь

Опис VITEK VT-7007

Електричний чайник VT-7007 від VITEK - це справжнє втілення елегантності та функціональності. Стильний лаконічний дизайн корпусу з нержавіючої сталі перетворить його в улюблений аксесуар на вашій кухні, а сам матеріал корпусу - зберегти початковий смак води.


З потужністю 2200 Вт чайник дозволить комфортно закип'ятити воду для улюблених гарячих напоїв за лічені хвилини. Дана модель надзвичайно ергономічна: щоб відкрити кришку пристрою, вам потрібно всього лише одне натискання на відповідну зручно розташовану на кришку кнопку.


Одночасно із цим завдяки корпусу, що обертається на 360 градусів пристрій зручний у використанні як для правшів, так і для лівшів. Перевага даної моделі в тому, що об'єм 1.7 л дозволить закип'ятити воду відразу на кілька чашок: смачними гарячими напоями може насолоджуватися відразу вся родина або компанія друзів!


Чайник оснащений знімним фільтром для накипу, що забезпечить легкий догляд за пристроєм, а прихований нагрівальний елемент і автовимкнення в момент закипання води дозволять безпечно користуватися приладом. Ще одна перевага чайника VT-7007 - це наявність високоякісного англійського контролера: така система забезпечує чайнику безпеку та дозволяє якісно користуватися ним протягом багатьох років. Заощадити простір на вашій кухні дозволить спеціальний відсік для зберігання шнура. 

Характеристики VITEK VT-7007

Тип звичайний
Об'єм 1.7 л
Споживана потужність 2200 Вт
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Тип нагрівального елемента прихований (диск)
Індикатор рівня води є
Фільтр від накипу зйомний
Обертання на 360° є
Кришка незнімна
Захист від перегріву
Особливості підсвічування корпусу
Автовідключення при закипанні води є
Габарити (ВхШхГ) 24х11х21 см
Вага 1.07 кг
Колір нержавіюча сталь