Миша A4-G3-630N USB V-Track , бездротова, 1000dpi, чорна A4tech G3-630N (Black)

Код товару: 852486
Немає в наявності
  • Інформація по A4tech G3-630N (Black)
  • Виробник: A4tech
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: G3-630N (Black)
  • Вага: 0.156 кг.

Опис Миша A4-G3-630N USB V-Track , бездротова, 1000dpi, чорна A4tech G3-630N (Black)

A4Tech G3-630N - бездротова миша покоління Holeless Engine. Завдяки цій технології вона менше схильна до зносу і відрізняється збільшеним терміном служби. Вона однаково чітко і швидко працює на будь-яких поверхнях: м"яких, нерівних і навіть на покриттях з ворсом.
Особливості моделі:
- Абсолютний захист сенсора від пилу і вологи (інноваційна технологія Holeless Engine). Повністю герметичне днище миші дозволяє використовувати її в екстремальних умовах: наприклад, при підвищеній вологості повітря або в запиленому приміщенні.
- Радіус дії - 10 м. Використовуйте A4Tech G3-630 як пульт дистанційного керування при проведенні презентацій, перегляді фільмів і т.д. Індикатор сигналу бездротового зв"язку допомагає встановити оптимальну робочу відстань.
- Бездротова технологія з автоматичною настройкою радіоканалів не дозволяє іншим безпровідним пристроям створювати перешкоди в роботі. Обраний бездротовий канал блокується і не дозволяє іншим пристроям втручатися в роботу миші.
- Управління енергоспоживанням. Високошвидкісна передача даних дозволяє використовувати мишу для комп"ютерних ігор. Залежно від того, що саме більш важливо для вас в даний момент - економне енергоспоживання або забезпечення більш плавного та чіткого переміщення курсора.
- Автоматичне відключення при виключенні комп"ютера дозволяє економити енергію батарейок. Крім того, якщо миша не задіяна в роботі більше 10 хвилин, вона переходить в сплячий режим. Відновити роботу миші в звичайному режимі можна, перемістивши її або натиснувши будь-яку кнопку.
- Індикатор заряду батареї. Індикатором заряду батарейки служить колесо прокрутки, яке починає блимати червоним кольором, попереджаючи про низький заряд.
- Надмініатюрний наноприймач. Ця миша - оптимальне рішення для ноутбука. Одного разу підключивши наноприймач до USB-порту ноутбука, можна більше не виймати його - він не загубиться і не зламається при перенесенні. Також наноприймач можна зберігати в спеціальній «кишені» в корпусі миші. Наноприймач може бути перепрограмований на роботу з будь-якими іншими мишами серій G3 / G5 / G7 / G9 / G10.

Характеристики Миша A4-G3-630N USB V-Track , бездротова, 1000dpi, чорна A4tech G3-630N (Black)

Тип подключения Беспроводное
Интерфейс подключения USB-ресивер
Питание 1xAA
Тип сенсора Оптический
Разрешение 1000 dpi
Количество кнопок 3
Колесо прокрутки Есть
Радиус действия 10 м
Цвет Черный