Клавіатура Logitech K360 WL (920-003095)

Код товару: 398064
Немає в наявності
  • Інформація по Logitech 920-003095
  • Виробник: Logitech
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: K360 WL
  • Код виробника: 920-003095
  • Вага: 0.83333 кг.
  • Габарити: 40x18x3 см.
  • Короткий опис:

    мультимедійна, бездротова, конструкція - мембранна, радіо, компактна, вологостійкість, безшумне введення, Колір - чорний

Опис Logitech K360 WL

Компактність і комфорт

Компактна клавіатура — ідеальне рішення для ноутбука. Вона займає менше місця, і на ній зручніше друкувати.


Джерела живлення в комплекті

Батареї служать три роки, тому ви можете просто забути про їхнє існування.


Всього один дотик

Шість спеціальних клавіш і дванадцять програмованих функціональних клавіш прискорюють і спрощують роботу, забезпечуючи моментальний доступ до музики, електронної пошти та інших функцій.


Більше можливостей

Мініатюрний приймач Logitech Unifying вставляється в ноутбук і залишається в ньому. Можна навіть додавати додаткові пристрої. Під'єднайте. Забудьте. Користуйтеся. Додаткові відомості про пристрій Logitech Unifying.


Компактність і комфорт при користуванні ноутбуком

Набирати текст буде комфортніше на клавіатурі зі звичним розташуванням клавіш. І при цьому вона на 20% менша, ніж наші стандартні клавіатури, так що для неї легко знайти місце в офісі, вітальні або будь-якому іншому місці, де б ви не користувалися ноутбуком.


Шість спеціальних клавіш

Пропустити пісню. Тимчасово зупинити відео. Додати гучність. Шість спеціальних клавіш для миттєвого доступу: відтворення, пауза, попередній запис, наступний запис, регулювання гучності і увімкнення / вимкнення звуку.


Дванадцять програмованих F-клавіш

Користувач сам вирішує, як буде працювати, завдяки програмованим F-клавішам, які легко можна налаштувати так, щоб вони відкривали додатки, які часто використовуються, папки і веб-строрінки


Удосконалена технологія бездротового зв'язку на частоті 2,4 ГГц

Ви можете працювати або грати, перебуваючи де завгодно, наприклад на дивані, оскільки при бездротовому під'єднанні, що забезпечує зв'язок на великій відстані, практично відсутні затримки, збої і перешкоди.


Приймач Logitech Unifying

Мініатюрний приймач постійно під'єднаний до ноутбука. Крім того, можна легко додати сумісну бездротову мишу, клавіатуру або цифрову панель, не створюючи плутанини декількох USB-приймачів.


Технологія Plug-and-Play забезпечує зручність під'єднання

Налаштування займає кілька секунд — досить просто вставити бездротовий приймач в USB-порт і витягнути ярличок батарейки, щоб приступити до роботи з клавіатурою без будь-якого програмного забезпечення.


Безшумні прямокутні клавіші

Прямокутні клавіші мають сучасний вигляд і практично не видають звуку при натисканні, забезпечуючи більш комфортний набір, ніж клавіатури ноутбуків і нетбуків.


Стійкі регульовані ніжки

Можна висунути стійкі складані ніжки, щоб збільшити нахил клавіатури на вісім градусів і добитися максимальної зручності. Прогумована нижня поверхня запобігає ковзанню. 

Характеристики Logitech K360 WL

Тип мультимедійна
Призначення для ПК
Тип підключення бездротова
Конструкція мембранна
Інтерфейс підключення радіо
Формат клавіатури компактна
Кількість додаткових клавіш 6
Особливості вологостійкість
Колір чорний