Клавіатура Logitech K780 (920-008043)

Код товару: 800481
Немає в наявності
  • Інформація по Logitech 920-008043
  • Виробник: Logitech
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: K780
  • Код виробника: 920-008043
  • Вага: 1.088 кг.
  • Габарити: 39x16x3 см.
  • Короткий опис:

    USB, Bluetooth, 158 x 380 x 8-22 мм, Колір - чорний

Опис Logitech K780


Клавіатура Logitech K780 (920-008043)

Забудьте про обмеження звичайних клавіатур для настільних ПК. K780 Multi-Device — це стильна повнофункціональна клавіатура з цифровою панеллю, призначена для комп'ютера, смартфона або планшета.

Вона забезпечує зручне безшумне введення тексту і легке перемикання між усіма пристроями, з якими ви працюєте. Сумісна з Windows, Mac, Chrome OS, Android і iOS.

Друкуйте на комп'ютері, смартфоні або планшеті, використовуючи лише одну чудово сконструйовану клавіатуру, що забезпечує максимум можливостей. 

До клавіатурі можна підключати одночасно до трьох пристроїв, що дозволяє набирати лист на комп'ютері і одночасно відповідати на повідомлення на телефоні, перемикаючись одним дотиком кнопки Easy-Switch. Прогумована підставка утримує телефони і планшети під кутом, зручним для роботи, а завдяки безшумним клавішах введення тексту вимагає мінімум зусиль.

K780 Multi-Device оснащена великими і зручно розташованими клавішами, що сприяє комфортному і точному набору тексту, а традиційний 10-клавішний цифровий блок дозволяє легко вводити цифри. Вбудований прогумований слот з м'якою обробкою надійно фіксує різноманітні мобільні пристрої — від смартфонів до 12" iPad Pro, забезпечуючи ідеальний кут огляду. Клавіатура тонка і надійно зібрана, а її дизайн відмінно виглядає в сучасному домі або офісі.

K780 Multi-Device адаптується до типу операційної системи вашого пристрою, незалежно від того чи використовуєте ви Windows PC або iPhone, розкладка клавіатури буде знайома і ви зможете користуватися своїми звичними комбінаціями клавіш. Технології Logitech Unifying, USB і Bluetooth Smart надають можливість вибору найкращого способу підключення пристрою.

Енергозберігаючий режим і кнопка виключення забезпечують до 2 років роботи клавіатури без заміни батарей — достатній час для того, щоб звикнути до багатозадачності, до набору тексту на всіх ваших пристроях з єдиної клавіатури.

Характеристики Logitech K780

Інтерфейс: USB/Wireless
Кількість клавіш: 97
Габарити та вага
Висота (мм): 22 мм
Ширина: 380 мм
Номінальна вага: 0.875 кілограм
Клавіатура
Розташування пристрою: Зовнішній
Підключення: Без дротів
Безпровідна технологія: Bluetooth/RF
Функції клавіш/кнопок: Інтернет-браузінг Медіа Applications Switch
Додаткова інформація
Локалізація: Російська International English
Колір: Сірий/Білий
Аксесуари в комплекті: USB-ресівер 2 Батарейки ААА Посібник користувача
Сумісні пристрої: MacBookMac
Глибина: 158 мм