Комплект Logitech Wireless Combo MK850 Performance (920-008232)

Код товару: 829787
Немає в наявності
  • Інформація по Logitech 920-008232
  • Виробник: Logitech
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Wireless Combo MK850 Performance
  • Код виробника: 920-008232
  • Вага: 1.3 кг.
  • Габарити: 53x22x5 см.
  • Короткий опис:

    Тип - мультимедійний, бездротовий, інтерфейс підключення - радіо, Bluetooth, формат клавіатури - повнорозмірна, тип сенсора миші - оптичний, роздільна здатність (max) - 1000 dpi, Колір - чорний

Опис Logitech Wireless Combo MK850 Performance

MK850 Performance - безпровідний комплект: клавіатура і миша.

ВСЕ ПРОХОДИТЬ, КОМФОРТ ЗАЛИШАЄТЬСЯ
Комплект MK850 Performance з широкими функціональними можливостями — це абсолютно новий рівень зручності і продуктивності. Амортизуюча підставка для зап'ястків, клавіатура зігнутої форми і ергономічна миша забезпечать комфорт при тривалій роботі. Перемикаючись між екранами за допомогою клавіатури і миші, ви без праці впораєтеся з безліччю завдань.

СТВОРЕНО ДЛЯ ЗРУЧНОСТІ
Велика амортизуюча підставка для зап'ястків і вигнута форма клавіатури забезпечать комфорт при наборі тексту протягом всього дня. Регульовані ніжки для установки кута нахилу дозволять підібрати оптимальне положення для введення тексту. Завдяки ергономічній конструкції і пружному прогумованому покриттю миша зручно поміщається в руці і приємна на дотик.

МАКСИМАЛЬНА ЕФЕКТИВНІСТЬ
Прокручуйте документи і веб-сторінки практично миттєво за допомогою функції надшвидкої прокрутки. Використовуйте повнорозмірну клавіатуру з зручними увігнутими клавішами для швидкого, а головне, безшумного введення тексту.

БЕЗДОГАННА РОБОТА З ДЕКІЛЬКОМА ПРИСТРОЯМИ
Почавши вводити текст на комп'ютері, можна одним натисненням кнопки переключитися на планшет, телефон або інший комп'ютер і продовжити набір. Миша підтримує пару з трьома пристроями, дозволяючи виконувати кілька завдань одночасно.

КОМПЛЕКТ З НЕПЕРЕВЕРШЕНИМ РІВНЕМ ВЗАЄМОДІЇ
Клавіатура і миша з комплекту ідеально доповнюють один одного. Завдяки технології DuoLink можна призначати кнопок миші різні набори дій (за допомогою клавіші Fn). Крім того, переміщаючи мишу з натиснутою клавішею Fn, ви можете здійснювати управління за допомогою жестів.


Характеристики Logitech Wireless Combo MK850 Performance

Тип мультимедійний
Конструкція мембранна
Інтерфейс підключення радіо
Формат клавіатури повнорозмірна
Тип сенсора миші оптичний
Роздільна здатність (max) 1000 dpi
Кнопки бічні
Кількість кнопок 8
Кількість коліс прокрутки 1
Тип скролла 1 кнопка-скролл
Живлення миші 1 х AА
Колір чорний
Особливості підставка для рук