Мишка Speedlink Ceptica Wireless Black (SL-630013-BKBK)

Код товару: 884457
Під замовлення
235 Грн
  • Інформація по Speedlink SL-630013-BKBK
  • Виробник: Speedlink
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Ceptica Wireless Black
  • Код виробника: SL-630013-BKBK
  • Вага: 0.2 кг.
  • Габарити: 17x8x3 см.
  • Короткий опис:

    Портативні, Класичні, для ноутбука, бездротове, USB адаптер 2.4 ГГц, оптичний, 1600 dpi, кількість кнопок - 3, 1 х AA, маленька, 100 х 65 х 37 мм

Опис Speedlink Ceptica Wireless Black

Мишка Speedlink Ceptica Wireless Black (SL-630 013-BKBK)

Порадуйте себе комфортом при роботі з ПК. Ергономічна форма миші Ceptica ідеально підходить і для правшів, і для лівшів. Крім того, завдяки надійній бездротової технології ви отримуєте задоволення при використанні - до 10 метрів волі без кабелю.

Особливості

Радіотехнологія 2.4 ГГц

Оптичний датчик з роздільною здатністю 1600 DPI

Швидка і проста установка - без додаткових драйверів

Міцна конструкція

Німецька торгова марка SpeedLink була створена в 1974 році і з цього часу стрімко розвивається. З моменту освоєння компанією електронних технологій вона стала лідером серед виробників мультимедійних пристроїв і всіляких аксесуарів для відеоігор. Асортимент продукції, що випускається SpeedLink, дуже широкий. Аудіосистеми SpeedLink відрізняються високою якістю звучання, яке досягається за рахунок постійних інноваційних розробок фахівців компанії, які прекрасно розуміють, що реалістичний звук важливий не тільки при перегляді фільмів і прослуховування музики, а й у комп'ютерних іграх.

Миші - це один з основних інструментів для управління комп'ютером. Її основні функції полягають в наведенні на предмет, відкриття папок чи інших дій. Зараз їх випускається величезна різноманітність, що дозволяє підібрати девайс за своїми уподобаннями та його призначенню.

Асортимент приладу для ПК дуже широкий і різноманітний. Вибирати мишу можна за зовнішнім виглядом, формою, призначенням, типу підключення. За останнім критерієм товар поділяється на дві категорії:

провідні;

Бездротові.

Перший тип з'єднується з комп'ютером за допомогою дроту. Його плюс заснований на тому, що у нього стабільний сигнал передачі інформації, що зменшує шанси на втрату даних. Ідеально підходять для ігор. Наявність дроти може бути і істотним мінусом. Він буває різної довжини, і деяким користувачам він заважає при роботі.

Бездротові миші говорять самі за себе. Їх головна перевага в відсутності проводу, але вага їх значно більше бездротових. Працює вона при підключенні Wi-Fi або Bluetooth сигналу. Її зручно використовувати для роботи в інтернеті. Є моделі, що працюють на батарейках. При невикористанні пристрою воно сам вимикається для економії заряду. Вони відмінно підходять як для стаціонарного комп'ютера, так і для ноутбука.

Характеристики Speedlink Ceptica Wireless Black

Тип Портативні
Також шукають ергономічні
Також миша бездротова
Призначення для ноутбука
Розмір маленька
Тип датчика оптичний
Розміри 100 х 65 х 37 мм
Підключення бездротове
Інтерфейс підключення USB адаптер 2.4 ГГц
Роздільна здатність (max) 1600 dpi
Кількість кнопок 3
Живлення 1 х AA
Особливості підходить для лівші
Колір чорний