Клавіатура Vinga KBG417 black

Код товару: 934697
Немає в наявності
  • Інформація по Vinga KBG417 black
  • Виробник: Vinga
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: KBG417 black
  • Вага: 0.15 кг.
  • Габарити: 50x20x4 см.
  • Короткий опис:

    ігрова, з підсвіткою, конструкція - мембранна, USB, російська, англійська, українська, повнорозмірна, Клавіш - 104, Підсвічування - так, підставка для рук, Шнур - 1.5 м, 509 x 208 x 36,1 мм, 908 г, Колір - чорний

Опис Vinga KBG417 black

Vinga KBG417 black — ігрова клавіатура, призначена спеціально для вимогливих геймерів і кіберспортсменів. Модель має футуристичний дизайн: його характерні риси часто можна побачити в багатьох сучасних іграх. Між клавішами розміщені прозорі ділянки, крізь які пробивається різнобарвне світіння від ламп підсвічування. Кнопки відносно високо виступають над корпусом і знаходяться на досить великій відстані один від одного. Це зроблено спеціально для зручності користувача: ви можете друкувати «не дивлячись», інтуїтивно потрапляючи пальцями на потрібні ділянки клавіатури і не чіпляючи сусідні.

На нижній частині виробу є підставка для рук, яка перешкоджає швидкому втомленню зв'язок і м'язів під час роботи. Загальне число основних клавіш в моделі - 104. Сюди відносяться комплекси NumPad, F1-F12, букви, розділові знаки, а також стандартні команди, такі як Ctrl або Alt, наприклад. А у лівого і верхнього країв корпусу розміщені додаткові кнопки в загальній кількості 16 шт. KBG417 black виготовлена за мембранною технологією, тобто між контактами плати і елементами введення в ній прокладена щільна, міцна еластична плівка. Пристрій підключається до ПК через USB за допомогою 1.5-метрового кабелю.

Характеристики Vinga KBG417 black

Тип з підсвіткою
Призначення для ПК
Тип підключення дротова
Конструкція мембранна
Інтерфейс підключення USB
Розкладка клавіатури українська
Формат клавіатури повнорозмірна
Кількість клавіш 104
Кількість додаткових клавіш 16
Підсвічування клавіш так
Особливості підставка для рук
Довжина шнура 1.5 м
Розміри 509 x 208 x 36,1 мм
Вага 908 г
Колір чорний