Витяжка кухонна Borgio Gio 60 black

Код товару: 771913
Немає в наявності
  • Інформація по Borgio Gio 60 black
  • Виробник: Borgio
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Gio 60 black
  • Вага: 6.5 кг.
  • Габарити: 63x53x17 см.
  • Короткий опис:

    Тип - плоска, 380 м3/год, 120 Вт, ширина корпусу - 60 см, Діаметр вентиляційної труби - 120 мм, - алюмінієвий, Матеріал корпусу - фарбований метал, Лампи - 1х40 Вт, 50 Дб, 5.5 кг, чорний

Опис Borgio Gio 60 black

Витяжка кухонна Borgio стане прекрасною помічницею на кухні, легко позбавить вас від диму і неприємного запаху, захистить від осідання кіптяви і жиру на стелі, стінах, меблях і інших поверхнях, зробить повітря чистим і свіжим.

Витяжка кухонна Borgio Gio 60 black є класичною стандартною моделлю. Вона оснащується одним двигуном потужністю 120 Вт, що забезпечує продуктивність до 380 куб. м/год при підключенні її до витяжного каналу воздуховодом діаметром 120 мм. Захист внутрішніх частин витяжки від жиру і продуктів згоряння газу виконують алюмінієві противожирові фільтри, що миються і які складаються з 5 шарів алюмінієвої сітки. В режимі рециркуляції продуктивність зменшується за рахунок встановлення додаткових вугільних фільтрів. Управління здійснюється за допомогою кнопок на передній панелі, якими регулюється потужність витяжки (швидкості з першої по третю), включається або вимикається підсвічування. Освітлення робочої зони плити проводиться лампою розжарювання. Установка витяжки може здійснюватися двома способами: на стіну або до дна кухонної шафи.

ТМ Борджио - взяла свій початок в минулому столітті в Італії. Засновник Лоренсо - один з найуспішніших кухарів-бізнесменів в країні. Він створював техніку більш зручною і придатною навіть для простих кухнонь.

Характеристики Borgio Gio 60 black

Тип плоска
Продуктивність 380 м3/год
Потужність 120 Вт
Ширина корпусу 60 см
Діаметр вентиляційної труби 120 мм
Фільтри алюмінієвий
Кількість швидкісних режимів 3
Матеріал корпусу фарбований метал
Лампи 1х40 Вт
Рівень шуму 50 Дб
Вага 5.5 кг
Колір чорний