Витяжка кухонна Ventolux ROMA 50 IVORY LUX

Код товару: 869605
Немає в наявності
  • Інформація по VENTOLUX ROMA 50 IVORY LUX
  • Виробник: VENTOLUX
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: ROMA 50 IVORY LUX
  • Вага: 5 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - плоска, 400 м3/год, ширина корпусу - 50 см, Діаметр вентиляційної труби - 120 мм, - алюмінієвий, Матеріал корпусу - емальований метал, Лампи - 2х40 Вт, 4.5 кг, кремовий

Опис VENTOLUX ROMA 50 IVORY LUX

VENTOLUX – відомий український бренд кухонних витяжок і вбудовуваної побутової техніки. Бренд заснований в 2005р. і вже в наступному році представив велику колекцію витяжок з італійським дизайном. Через кілька років, VENTOLUX захопив лідерство з продажу витяжок в Україні, яке утримується до цих пір. За 11 років на ринку побутової техніки України кожна 3 придбана покупцями кухонна витяжка – це VENTOLUX.

Витяжка кухонна VENTOLUX ROMA 50 IVORY LUX входить в категорію стандартних, адже володіє мінімальним функціоналом і потужністю. При створенні цієї моделі брендом Вентолюкс виробники переслідували одну мету – створити доступну за ціною витяжку, яка буде виконувати покладені на неї функції.

Вона швидко і ефективно очистить повітря від неприємних запахів і шкідливих випарів, які з'являються в процесі приготування їжі. І що важливо, витяжка позбавить вас від проблеми появи кіптяви і жиру на кахлі, стелі і шафках, а значить ваша кухня завжди буде чистою і охайною. Висока потужність, якість матеріалів і мінімалістичний дизайн - все, що необхідно для повсякденного приготування та завершального штриха на Вашій кухні.

Витяжка працює в двох режимах - відведення та рециркуляції повітря. В режимі відведення забруднене повітря через витяжку виводиться в систему вентиляції, а на його місце надходить новие - чисте і свіже. В режимі циркуляції повітря через воздуховод надходить в витяжку, потім очищається за допомогою спеціальних фільтрів, а потім знову повертається в приміщення.

Модель
ROMA 50 IVORY LUX
має продуктивність 400 м3/год і компактний показник ширини – 50 см. Як результат, вона прекрасно справляється з очищенням приміщень з площею до 6 м2, при цьому не займаючи багато місця. Витяжка має 3 режими швидкості, які ви можете використовувати в залежності від того, готуєте ви одну страву або відразу декілька. Кнопкове управління дозволить зручно і легко вибирати потрібні налаштування, а вбудоване освітлення стане в нагоді в темний час доби.

VENTOLUX ROMA 50 IVORY LUX – це надійна витяжка, яка допоможе підтримати чистоту і свіжість повітря у вашій кухні, ставши прекрасним доповненням інтер'єру.

Характеристики VENTOLUX ROMA 50 IVORY LUX

Тип плоска
Продуктивність 400 м3/год
Ширина корпусу 50 см
Діаметр вентиляційної труби 120 мм
Фільтри алюмінієвий
Кількість швидкісних режимів 3
Матеріал корпусу емальований метал
Лампи 2х40 Вт
Вага 4.5 кг
Колір кремовий
Також шукають потужні