Кавомолка Ardesto KCG-8805

Код товару: 1025351
Очікується
444 Грн
  • Інформація по Ardesto KCG-8805
  • Виробник: Ardesto
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: KCG-8805
  • Вага: 0.7 кг.
  • Габарити: 10x20x10 см.
  • Короткий опис:

    Тип - ножові (роторні), місткість - 45 г, потужність - 100 Вт, Матеріал корпуса - метал + пластик, Колір - чорний, габарити - 18 х 9 х 9 см

Опис Ardesto KCG-8805

Доступна кавомолка
Ardesto KCG-8805 - електричний прилад для подрібнення кави, перетворення його з зерен в мелений. Кавомолка подрібнює продукт ножовим способом, використовує роторний тип роботи мотора, його потужність становить 100 Вт. Обсяг відсіку для зерен становить 45 м Цей невеликий обсяг зможе забезпечить вам 4-5 чашок кави.

Основні параметри
Ardesto KCG-8805 має всього один стандартний режим подрібнення, також можна використовувати кавомолку для помелу інших продуктів. Наприклад, ви можете подрібнювати приправи, крупи, цукор в пудру, морську сіль і багато іншого. Пристрій регулюється за допомогою кнопки на передній панелі.

Матеріали та дизайн
Корпуси Ardesto KCG-8805 виконаний з універсального матеріалу - міцного пластику, ножі кавомолки зроблені з нержавіючої самозагострювальне стали. Сам резервуар для насипання кави зроблений з харчового міцного пластику, не б'ється і не розколюється. Вага кавомолки становить менше одного кілограма. Її зручно переставляти в будь-які зручні для вас місце, вона не займе багато місця на кухні. Дизайн кавомолки класичний чорний, з нотками мінімалізму.

Гарантія якості
Купити кавомолку Ardesto KCG-8805 можна за досить доступною ціною, товар перебувати в середній ціновій категорії. Купуйте цю кавомолку і відчуєте приємну можливість пити мелений кави щодня. Кавомолка має неслизьку основу для більшої зручності користувачів.

Характеристики Ardesto KCG-8805

Основні
Система помелу роторна
Місткість 45 г
Потужність 150 Вт
Особливості
Блокування включення при знятій кришці ✔ захисний вимикач: експлуатація можлива тільки з притиснутою кришкою
Додатково можливість подрібнення спецій, горіхів тощо
довгі леза з нержавіючої сталі
ергономічний корпус
Фізичні
Напруга 220 В
Частота 50 Гц
Матеріал корпуса пластик
нержавіюча сталь
Колір чорний
Розміри (ШхВхГ) 9 x 19 x 9
Вага 0.61 кг