Кавомолка DeLonghi KG 89 (KG89)

Код товару: 576980
Немає в наявності
  • Інформація по DeLonghi KG89
  • Виробник: DeLonghi
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: KG 89
  • Код виробника: KG89
  • Вага: 2 кг.
  • Габарити: 29x18x15 см.
  • Короткий опис:

    Тип - жорнові, місткість - 120 г, потужність - 110 Вт, Матеріал корпуса - метал, пластик, Колір - чорний, габарити - 26 х 13 x 16 см

Опис DeLonghi KG 89

Кавомолка DeLonghi KG 89 подрібнює зерна кави за допомогою жорен, виконуючи одночасно і якісний помел і зберігаючи запах кави. Найсмачніша кава виходить з свіжемолотого порошку. Можливість встановлювати до 12 ступенів помелу- це одна з основних особливостей даної моделі, за що їй і віддають перевагу покупці. Контейнер для зерен вміщає в себе 120 р. Що відповідає 12 чашкам приготованої кави. Мотор, який працює на потужності 110 Вт, є досить продуктивним. Він забезпечує прекрасний результат - однорідний помел кавових зерен. Резервуар для меленої кави зроблений знімним і прозорим, завдяки цьому його зручно використовувати.

У кавомолці DeLonghi KG 89 передбачений вибір помелу на певну кількість чашок - від двох до дванадцяти, для того щоб кожен раз вживати напій із щойно перемеленої кави. З метою техніки безпеки прилад відключається після помелу потрібної кількості зерен. Купити дану кавомолку - це придбати якісну, а головне безпечну техніку. Ціна безпеки KG 89 також підвищується завдяки системі захисту під назвою «DUAL SAFE». У разі виймання контейнера для зерен або меленої кави кавомолка тут же зупиняє роботу. Ця функція необхідна для захисту від випадкового включення. Корпус агрегату виконаний у формі призми з чорної пластмаси з елементами з нержавіючої сталі, що робить його більш міцним і захищеним від пошкоджень. Пристрій легко розбирається, що полегшує його чистку. У наборі для догляду за кавомолкою є невелика щіточка. Для комфорту користування кнопки прогумовані.

Характеристики DeLonghi KG 89

Також шукають з регулюванням ступеня помолу
Тип жорнові
Тип управління механічний
Регулювання ступеня помелу 12
Матеріал корпуса пластик
Оснащення регулювання ступеня помелу
Габарити 26 х 13 x 16 см
Вага 1.7 кг
Функції подрібнення спецій
Особливості регулювання ступеня помелу
Місткість 120 г
Потужність 110 Вт
Матеріал ножа нержавіюча сталь
Колір чорний