Кавомолка Polaris PCG 0815A

Код товару: 732737
Немає в наявності
  • Інформація по POLARIS PCG 0815A
  • Виробник: POLARIS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: PCG 0815A
  • Вага: 0.9 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - електрична, механізм подрібнення - ротаційний ніж, місткість - 70 г, потужність - 150 Вт, матеріал корпусу - нержавіюча сталь, Колір - нержавіюча сталь

Опис POLARIS PCG 0815A

Кавомолка POLARIS PCG 0815A
Ніщо не зрівняється з насиченим ароматом свіжозмеленої кави, проте з часом запах випаровується і задоволення від напою помітно зменшується. Щоб потішити себе чашкою ароматної кави, придбайте кавові зерна і компактну домашню кавомолку POLARIS PCG 0815А, за допомогою якої ви в лічені секунди отримаєте порцію свіжозмеленої кави. Сучасний дизайн Кофемолка Polaris PCG 0815 виконана в компактному корпусі з нержавіючої сталі зі спеціальною пластиковою відміткою, що служить для надійної фіксації кришки під час роботи.

Місткість внутрішнього контейнера для зерен становить 70 гр, при цьому є спеціальна позначка максимального заповнення. Для помелу зерен використовується подрібнювач ножового типу, виконаний з високоякісної нержавіючої сталі. Живлення кавомолки здійснюється від стандартної електричної мережі з напругою 220-240 В. Потужність приладу складає 150 Вт, що дозволяє буквально за кілька секунд подрібнити повний контейнер зерен. Включення приладу здійснюється натисканням на кришку. Залежно від тонкості помелу, регулюйте тривалість роботи кавомолки. Максимально допустима тривалість роботи POLARIS PCG 0815A становить 30 сек.

Характеристики POLARIS PCG 0815A

Тип електрична
Механізм подрібнення ротаційний ніж
Місткість 70 г
Потужність 150 Вт
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Матеріал ножа нержавіюча сталь
Колір нержавіюча сталь