Ріжкова кавоварка еспресо Cecotec Cumbia Power Espresso 20 Professionale (CCTC-01556)

Код товару: 1099339
Немає в наявності
  • Інформація по Cecotec CCTC-01556
  • Виробник: Cecotec
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Cumbia Power Espresso 20 Professionale
  • Код виробника: CCTC-01556
  • Вага: 4.246 кг.
  • Габарити: 33x32x26 см.
  • Короткий опис:

    тип управління - електронне, тип кави для використання - мелений, потужність - 850 Вт, сріблястий

Опис Cecotec Cumbia Power Espresso 20 Professionale

Ідеальний кави щодня

Можливості кавомашини Cumbia Power Espresso 20 Professionale здивують навіть справжніх кавових гурманів. Ароматний еспрессо, капучіно або латте - вибирайте напій під ваш настрій. Апарат вміє збивати ідеальну молочну піну і готувати дві порції одночасно.

Максимум аромату, піни і 20 бар тиску

Італійська помпа працює під тиском 20 бар. Завдяки цьому ви можете готувати будь-які кавові напої з ідеальним ароматом або збивати молоко як істинний бариста.

Швидкий нагрів

У кавомашині встановлений резервуар для води ємністю 1,5 літра. Система швидкого нагріву термоблока дозволяє нагрівати воду в лічені хвилини. Вам не доведеться витрачати зайвий час на приготування ранкової чашечки кави.

Регульований капучинатор

Збивайте молоко або підігрівати воду за допомогою регульованого капучинатора. Він справляється з цими завданнями швидко і безпечно, бризки не потрапляють на шкіру або кухонну поверхню. Навіть недосвідчений кофеман зможе приготувати ідеальну піну для капучіно.

Панель управління і датчик тиску

Кофемашина Cumbia Power Espresso 20 Professionale максимально проста у використанні. Інтуїтивна цифрова панель допоможе вам запрограмувати пристрій для приготування бажаного напою. Індикатор тиску знадобиться тим, хто цікавиться культурою кави більш детально. Експериментуйте з текстурою піни, фортецею і температурою кави, щоб знайти свій улюблений рецепт.

Подвійний важіль

Спільні сніданки з близькими стають доступнішими з функцією одночасного приготування двох порцій напоїв. Вибирайте, скільки кухлів кави вам потрібно. Економте час і проводите його з рідними людьми.

Аксесуари для вашого комфорту

CECOTEC передбачили можливість слідувати кавовій культурі по максимуму. У комплекті з кавоваркою є спеціальний піднос для попереднього підігріву чашок. Таким чином не виникає температурного контрасту і смак і консистенція кави значно поліпшується, аромат посилюється. Спеціальні фільтри і мірна ложка допомагають повторювати рецепти професіоналів.

Легке очищення

Кофемашина не споживає зайвої електроенергії з функцією автоматичного відключення і режиму очікування. Металевий піддон для рідини легко знімається і очищається. У ньому не скупчуються бактерії і неприємний запах.

Характеристики Cecotec Cumbia Power Espresso 20 Professionale

Сфера використання для дому (побутові)
Тип управління електронне
Тип кави для використання мелений
Приготування капучино ручне
Резервуар для води 1,5 л
Тиск 20 бар
Потужність 850 Вт
Матеріал корпусу метал
Програмовані напої еспрессо
Кількість роздавальних груп 2
Функції індикація роботи
Спосіб розміщення стоять окремо
Насадка для збивання пінки так
Особливості аналоговий індикатор
Габарити 402 х 291 х 239 мм
Колір сріблястий