Кавоварка Cecotec Cumbia Power Instant-ccino 20 Touch CCTC-01558 (8435484015585)

Код товару: 1081895
Немає в наявності
  • Інформація по Cecotec CCTC-01558
  • Виробник: Cecotec
  • Гарантія: 24 міс.
  • Код виробника: CCTC-01558
  • Вага: 4.7 кг.

Опис Кавоварка Cecotec Cumbia Power Instant-ccino 20 Touch CCTC-01558 (8435484015585)

Насолоджуйтесь фантастичним капучино з кавоваркою CECOTEC Cumbia Power Instant-ccino 20 Touch
Класичний американо і еспрессо більше не надихають? Відкрийте для себе нові види кави з напівавтоматичної кавоварки CECOTEC Power Instant-ccino 20 Touch натисненням однієї кнопки. З потужністю 1350 Вт кава готується ще швидше, а резервуар для води вміщає 1,4 л. Мінімалістичність поєднання нержавіючої сталі і унікального дизайну підійдуть під інтер"єр будь-якої кухні.

Технологія ForceAroma з італійським насосом
Унікальна технологія ForceAroma за допомогою насоса тиском в 20 бар вспінюють вершки і молоко ідеальної текстури. Приготуйте американо, еспресо, капучіно, лате, гаряче молоко як істинний бариста. З кавоваркою CECOTEC Cumbia Power Instant-ccino 20 Touch чудовий аромат кави доступний не тільки в кав"ярні.

Інтуїтивне управління
Світлодіодна панель EasyTouch має інтуїтивно зрозуміле сенсорне управління. Дозволяє швидко і просто приготувати бажаний напій. Натисніть на кнопку, а все інше кавоварка зробить автоматично.

Запам"ятовує улюблені параметри
Налаштуйте варіант обсягу напою за допомогою CustomCoffee. Кофемашина запам"ятає ваші індивідуальні переваги, щоб радувати вас знову і знову улюбленими рецептами кави.

Знімний резервуар для молока
Забудьте про незручності від використання капучинатора зі знімним резервуаром для молока 500 мл. Молочна пінка ідеальної текстури приготується автоматично і стане прекрасним доповненням до вашого напою.

Моментальний нагрів за допомогою системи Thermoblock
Кофемашина оснащена швидкою системою нагріву Thermoblock і приступає до приготування кави за кілька секунд після включення. Зайва енергія не витрачається, кавоварка знає, скільки води вам потрібно для певного напою, і нагріває тільки необхідну кількість.

Подвійна подача і адаптивна висоти
Хочете випити кави тет-а-тет з близькою людиною? Приготуйте два напою одночасно, щоб не відволікатися від приємної розмови. Подвійний кронштейн розташований в ідеальному положенні, а піднос адаптується по висоті спеціально під форму і висоту вашої чашки. Спеціальний посуд для приготування кави більше не знадобиться, тому що розлив кави регулюється під будь-який тип чашки.

Вражаючий результат і дотримання температурного режиму
Мистецтво приготування кави вимагає точності і дотримання пропорцій. Зберігайте чашки на підносі з функцією підігріву, так ви уникнете контрасту температури і значно поліпшите смак вашого напою. У цьому вам також допоможе кавовий прес, мірна ложка і два фільтри з можливістю готувати кілька видів кави.

Легка чистка
Знімний піддон для збору зайвої вологи допоможе вам зберегти чистоту кухні і прискорить процес прибирання. У кавомашині Power Instant-ccino 20 Touch все продумано з турботою про комфорт і функціональність.

Характеристики Кавоварка Cecotec Cumbia Power Instant-ccino 20 Touch CCTC-01558 (8435484015585)

Потребляемая мощность 1350 Вт
Давление помпы 20 бар
Дисплей нет
Встроенная кофемолка нет
Функция "cappuccino" автоматическое
Резервуар для воды 1,4 л
Тип используемого кофе молотый
Противокапельный механизм нет
Система самоочистки нет
Материал корпуса металл
Цвет корпуса черный с серебристым