Ріжкова кавоварка еспрессо Cecotec CCTC-01582

Код товару: 1178051
Немає в наявності
  • Інформація по Cecotec CCTC-01582
  • Виробник: Cecotec
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: CCTC-01582
  • Вага: 4.3 кг.
  • Короткий опис:

    тип управління - електронне, тип кави для використання - мелений, потужність - 1350 Вт, нержавіюча сталь

Опис Cecotec CCTC-01582

За ідеальним еспресо стоїть ідеальна кавоварка
Кавоварка Cafelizzia 790 для справжніх цінителів кави закохує в себе як своїм стильним корпусом з нержавіючої сталі, так і чудовою якістю приготування всіх видів кави і заварювання настоянок. При всій своїй компактності завдяки оснащеності новими технологіями готує максимально смачні кавові напої.

Для всіх видів кави
Cafelizzia 790 смачно варить як міцні кавові напої, так і легкі з додаванням молока або вершків. Завдяки технологічності кавоварки кожен вид кави буде відрізнятися таким же смаком і ароматом, як з найкращої кав’ярні.

Нагрівання води системою Thermoblock
Кавоварка нагріває воду за допомогою системи Thermoblock - нагрівання відбувається швидко і порційно. Cafelizzia 790 нагріває рівно стільки води, скільки потрібно для порції кави, завдяки чому економить енергоспоживання.

Сила смаку і аромату
Ми отримуємо задоволення від смакових якостей кави внаслідок його екстракції. Завдяки тиску 20 бар і технології ForceAroma кавоварка витягує з меленої кави максимальний смак і аромат. Насолоджуйтеся всієї вишуканістю улюбленого напою.

Регульований капучинатор
Cafelizzia 790 оснащена вспінювателем з регулятором - ви зможете текстурувати молоко на свій смак, створюючи кращу пінку для кави. Ваш напій вийде не тільки смачним, але і естетичним.

Ідеальна температура води для настоянок
Крім приготування запашної кави, ви зможете готувати настоянки. Кавоварка подає гарячу воду потрібної температури для приготування корисних для здоров’я настоянок. Насолоджуйтеся багатофункціональністю компактного пристрою.

Готує дві кави одночасно
Якщо ви захочете приготувати каву для двох чоловік, Cafelizzia 790 легко зробить два напою одночасно. Кавоварка оснащена подвійним випускним отвором і двома фільтрами, що дозволяє заощадити час на приготуванні і насолоджуватися запашною кавою без очікування.

Ємний резервуар
Водний бак об’ємом 1,2 л досить ємний - при стандартному використанні не вимагає частого наповнення водою. Ніяких складнощів у використанні - кавоварка завжди готова приготувати для вас найсмачнішу каву.

Піднос для підігріву чашок
Кавоварка оснащена деталлю, яка перетворить вашу каву в чудову каву. Піднос з нержавіючої сталі попередньо нагріває чашку, щоб уникнути температурного контрасту, який може погіршити смакові якості кави. Пити каву стане приємніше і смачніше.

Характеристики Cecotec CCTC-01582

Сфера використання для дому (побутові)
Тип управління електронне
Тип кави для використання мелений
Приготування капучино ручне
Резервуар для води 1,2 л
Тиск 20 бар
Потужність 1350 Вт
Матеріал корпусу пластик
Комплектація піддон для збору крапель
Програмовані напої еспрессо
Кількість роздавальних груп 2
Функції подача гарячої води
Спосіб розміщення стоять окремо
Насадка для збивання пінки так
Габарити 33 х 29 х 14 см
Вага 3.8 кг
Колір нержавіюча сталь