Кавоварка Delonghi ECAM 23.460 B ex:4

Код товару: 1121596
Немає в наявності
  • Інформація по DeLonghi ECAM 23.460 B ex:4
  • Виробник: DeLonghi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: ECAM 23.460 B ex:4
  • Вага: 13 кг.
  • Короткий опис:

    Кофеварка Delonghi ECAM 23.460 B ex:4

Опис Кавоварка Delonghi ECAM 23.460 B ex:4

ЗРУЧНИЙ ДІСПЛЕЙ
Кофемашина ECAM 23.460 B, від італійської компанії DeLonghi, оснащена зручним двохстрочним текстовим дисплеєм. Завдяки функції моя кава, ви можете самостійно вибирати параметри свого напою. Крім того, ви можете вибрати одну з 16 мов, завдяки чому експлуатація машини стає ще більш комфортною.

Напої з пінкою
Функція «Автоматичний капучино», всього одним натисненням кнопки, зробить для вас ароматний капучіно. Гарну пишну пінку забезпечує запатентована система «Latte Crema». До слова, цю систему також можна налаштовувати (щільність пінки) так, як вам подобається. Коли їй знадобиться очищення, кавоварка «повідомить» про це за допомогою сигналу.

ОДНОЧАСНО ДВІ ЧАШКИ
Не любите пити каву на самоті? Сміливо беріть одного на чашку улюбленого напою! Адже з цієї кавоваркою можна заварити відразу дві чашки кави за один цикл заварювання. Ви можете також використовувати великі чашки, так як адаптер для розливу кави можна регулювати по висоті (як для еспресо, так і для латте).

ІНШІ ОСОБЛИВОСТІ
Пристрій оснащений знімним варильних блоком, який вміщує від 7 до 14 г кави. Цикл попереднього заварювання дарує вашому напою більш насичений смак і аромат. Вбудована кавомолка дозволяє вибрати один з 13 ступенів помелу. Для приготування кави можна використовувати як зерна, так і мелений порошок. DeLonghi ECAM 23.460 B точно не разочарує навіть найзавзятіших любителів цього напою!

Характеристики Кавоварка Delonghi ECAM 23.460 B ex:4

Потребляемая мощность 1450 Вт
Давление помпы 15 бар
Дисплей есть
Встроенная кофемолка нет
Функция "cappuccino" автоматическое
Резервуар для воды 1,8 л
Тип используемого кофе зерновой, молотый
Противокапельный механизм нет
Система самоочистки есть
Материал корпуса пластик, металл
Цвет корпуса черный