Кавоварка Delonghi ECAM 23.460.W

Код товару: 1109622
Немає в наявності
  • Інформація по DeLonghi ECAM 23.460.W
  • Виробник: DeLonghi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: ECAM 23.460.W
  • Вага: 13 кг.
  • Короткий опис:

    Кофеварка Delonghi ECAM 23.460.W

Опис Кавоварка Delonghi ECAM 23.460.W

Витончене рішення
Якість і функціональні можливості, а також приємна ціна кавомашини DeLonghi ECAM 23.460 W Cappuccino доповнені її чудовим дизайном. Світлі тони досить рідко можна побачити на кавовій техніці і в даному випадку такий вибір виявився вельми вдалим. Так що тепер ви будете насолоджуватися не тільки чудовою кавою, а й самою кавоваркою DeLonghi, яка стане відмінною прикрасою інтер"єру кухні. До того ж, дизайн приладу відрізняється практичністю і продуманістю. Панель управління з декількома клавішами швидкого вибору напоїв, плюс інформаційний дисплей для відображення сервісної інформації роблять роботу з приладом легкою і зручною.

Еспрессо без вад
Приготувати правильно кави-еспресо в домашніх умовах можна тільки за допомогою кавомашини. Адже для дотримання класичної рецептури необхідно в точності витримувати пропорції, а також тиск, під яким розливається напій. Кавоварка оснащена потужною помпою на 15 Бар, яка дозволяє подавати одночасно дві стандартні порції. Але найголовніше - еспресо обов"язково отримає свою м"яку пінку «крему». Для цього прилад спеціально оснащений автоматичною «LatteCrema System» від DeLonghi. Також ви можете задати ступінь мелення кавових зерен, щоб створити власний рецепт.

Капучино за хвилину
Кавоварку DeLonghi ECAM 23.460 W Cappuccino можна умовно віднести до середнього класу. Тим не менш, вона також «уміє» готувати напої з додаванням молока. Щоб приготувати капучіно, використовуйте швидкознімну пластикову ємність (автокапучінатор) і просто замовте відповідний напій через панель швидкого доступу. Поданий під високим тиском пар, миттєво збиває молоко, перетворюючи його в пінку. А висоту і щільність пінки можна налаштувати, встановивши перемикач у відповідну позицію.

Характеристики Кавоварка Delonghi ECAM 23.460.W

Потребляемая мощность 1450 Вт
Давление помпы 15 бар
Дисплей есть
Встроенная кофемолка есть
Функция "cappuccino" автоматическое
Резервуар для воды 1,8 л
Тип используемого кофе зерновой, молотый
Противокапельный механизм нет данных
Система самоочистки есть
Цвет корпуса белый