Кавоварка Delonghi ECAM 250.23 SB

Код товару: 1152830
Немає в наявності
  • Інформація по DeLonghi ECAM 250.23 SB
  • Виробник: DeLonghi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: ECAM 250.23 SB
  • Вага: 11.76 кг.
  • Короткий опис:

    Кофеварка Delonghi ECAM 250.23 SB

Опис Кавоварка Delonghi ECAM 250.23 SB

Компактність
Давно мріяли про кавомашину, але не знаєте з якої моделі почати своє перше знайомство з цими чудовими приладами? Для такого випадку кавоварка DeLonghiECAM 250.23 SB підійде як не можна краще. Маючи компактні розміри, прилад дозволяє розмістити його в будь-якому, зручному для вас куточку кімнати. Відсутність зайвих деталей на корпусі і автоматизовані процеси, роблять кавоварку DeLonghi ECAM 250.23 SB бажаним «жителем» в будь-якому будинку.

Технічні характеристики
Кофемашина DeLonghi ECAM 250.23 SB має вбудовану кавомолку, що є незаперечним плюсом, адже ви зможете самостійно вибрати потрібний сорт кави, а також, помелення, для приготування улюблених напоїв. У відповідний контейнер ви зможете за один раз помістити до 250 грамів кави. Тиск в 15 бар дозволяє взяти максимум насиченості смаку і аромату з кавових зерен. Контейнер для води об’ємом в 1.8 л, дозволяє зробити вдосталь порцій напоїв для вас і ваших близьких. Даний прилад має також важливу функцію, як приготування одночасно двох порцій еспресо.

Різноманітність кавово-молочних напоїв
Міцний, ароматний, а найголовніше, правильно приготований еспресо, це завжди добре, але що, коли хочеться різноманітності? Ручний капучинатор кавомашини DeLonghi ECAM 250.23 SB дає можливість втілити свої побажання, будь то капучино з повітряною пінкою, або ж, молочний латте. Також, ви зможете приготувати насичений американо, додавши води через капучинатор в готову порцію еспресо.

Характеристики Кавоварка Delonghi ECAM 250.23 SB

Потребляемая мощность 1450 Вт
Давление помпы 15 бар
Дисплей нет
Встроенная кофемолка есть
Функция "cappuccino" ручное
Резервуар для воды 1,8 л
Тип используемого кофе зерновой, молотый
Противокапельный механизм нет данных
Система самоочистки есть
Материал корпуса пластик, металл
Цвет корпуса серый с черным