Кавомашина DeLonghi ECAM 370.85 SB

Код товару: 948700
Немає в наявності
  • Інформація по DeLonghi ECAM 370.85 SB
  • Виробник: DeLonghi
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: ECAM 370.85 SB
  • Вага: 10 кг.
  • Короткий опис:

    тип управління - сенсорне, тип кави для використання - зерновий, мелений, потужність - 1450 Вт, нержавіюча сталь, Країна виробник - Італія

Опис DeLonghi ECAM 370.85 SB

Технологія One Touch
Приготуйте ідеальні напої на основі кави та молока одним натисканням кнопки. Інноваційна технологія One Touch використовує сучасну електроніку з інтуїтивно зрозумілим керуванням для простого і негайного використання.

Регульована кавомолка
Конічні сталеві кавомолки De'Longhi відкалібровані зі 100% точністю й перевірені, щоб гарантувати, що приготування ідеального кавового напою. Рівень помелу можна регулювати вручну відповідно до особистого смаку і суміші кави.

2 автономні системи нагрівання
Приготуйте каву та молочні напої з ідеальною температурою завдяки двом незалежним системам нагрівання. Наявність двох окремих систем нагрівання означає, що один котел призначений для приготування кави, а інший — для приготування пари для молочної піни, причому обидва працюють одночасно.

Технологія LatteCrema System
Сучасне капучино та всі ваші молочні напої з унікальною технологією LatteCrema System, яка автоматично розподіляє ідеальну щільність, ідеальну кремоподібність та ідеальну температуру, а вбудована функція очищення забезпечує легке та надійне очищення всіх компонентів.

Моє меню
Увійдіть у світ напоїв, які можна настроювати та зберігати за допомогою функції «Моє меню», яка є ідеальним способом зберігання ваших улюблених рецептів, з вашим вибором аромату та кількості.

Система Easy Clean
Щоб гарантувати максимальну чистоту, ємність забезпечена вбудованою функцією очищення: після приготування напою всі частини, що контактують із молоком, промиваються гарячою водою й парою. Крім того, компоненти ємності для молока можуть бути поміщені в посудомийну машину для глибшого очищення.

Застосунок Coffee Link
Застосунок Coffee Link забезпечує віддалений доступ до всіх функцій машини. Це простий та інтуїтивно зрозумілий спосіб створення, настроювання і збереження різних рецептів, включно з повною допомогою та підтримкою.

Характеристики DeLonghi ECAM 370.85 SB

Тиск 19 бар
Країна виробник Італія
Сфера використання для дому (побутові)
Тип управління сенсорне
Тип кави для використання мелений
Приготування капучино автоматичне
Приготування еспресо так
Резервуар для води 1,8 л
Ємність контейнера для зерен 300 г
Потужність 1450 Вт
Програмовані напої латте
Кількість роздавальних груп 2
Ємність для молока так
Комплектація фільтр
Насадка для збивання пінки так
Функції регулювання міцності кави
Габарити 23.6 x 42.9 x 34.8 см
Вага 9.5 кг
Колір нержавіюча сталь