Кавомашина DeLonghi ECAM 450.65.G

Код товару: 1441880
Під замовлення
43756 Грн
  • Інформація по DeLonghi ECAM 450.65.G
  • Виробник: DeLonghi
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: ECAM 450.65.G
  • Вага: 15.32 кг.
  • Габарити: 57x52x30 см.
  • Короткий опис:

    тип управління - сенсорне, тип кави для використання - зерновий, мелений, потужність - 1450 Вт, стоять окремо, чорний, Країна-виробник - Італія

Опис DeLonghi ECAM 450.65.G

Приготувати класичний еспресо неможливо без допомоги сучасної техніки. І, ймовірно, один із найкращих способів зробити це – купити кавоварку DeLonghi ECAM 450.65 G Eletta Explore, розроблену спеціально для створення еспресо в автоматичному режимі. Точне дотримання рецептури, швидкість і якість напою не розчарують найвибагливіших поціновувачів і просто шанувальників. За бажання, ви навіть можете замовити кавовий напій через спеціальний мобільний додаток Wi-Fi! Готуйте та насолоджуйтесь кавою, створеною з майстерністю професійного бариста. Дизайн, стиль, практичність та комфорт також є невід'ємною частиною цього процесу.

Потужність та швидкість як запорука якості

Дві ці характеристики прямо впливають на те, як швидко ви отримаєте замовлений напій. Кавомашина має споживану потужність 1450 Вт в режимі варіння, щоб забезпечити роботу помпи потужністю 19 Бар. Хоча для створення класичного еспресо потрібен тиск у системі всього 9 Бар, все «зайве» дозволить приготувати напій швидше. Буквально за лічені хвилини. Причому одразу 2 стандартні порції одночасно.

Кава для себе та компанії

Звичайно, не обов'язково насолоджуватися еспресо на самоті! Ваша кавоварка з легкістю забезпечить швидке приготування кави для кількох людей за різними рецептами. Просто вибирайте потрібний через зручне меню на панелі керування (або створіть свій власний, зберігши у пам'яті пристрою) із сенсорними клавішами та кольоровим дисплеєм. Оскільки зерна для варіння мелятся безпосередньо перед подачею напою власною вбудованою кавомолкою (з можливістю регулювання ступеня помелу), є ємність для зберігання зерен (до 300 г). Запас води у контейнері становить 1,8 літра, чого вистачає справді надовго.

Молочні коктейлі на будь-який смак

Так, ви можете приготувати класичні молочні коктейлі на основі еспресо з додаванням молока, збитого в пінку. Лате, капучино, макіяж доступні так само через меню. Потрібно лише підключити автоматичний капучинатор. Щільність пінки визначається за допомогою механічного поворотного перемикача. Крім того, саме для даної системи передбачено і окремий контейнер для приготування холодних молочних коктейлів, що є унікальною особливістю кавоварки, що виділяє її серед аналогічних моделей бренду.

Характеристики DeLonghi ECAM 450.65.G

Сфера використання для дому (побутові)
Тип управління сенсорне
Тип кави для використання мелений
Приготування капучино автоматичне
Приготування еспресо так
Резервуар для води 1,8 л
Тиск 19 бар
Ємність контейнера для зерен 300 г
Ємність для засипання меленої кави так
Матеріал корпусу пластик
Потужність 1450 Вт
Програмовані напої латте макіато
Кількість роздавальних груп 2
Функції підігрів чашок/кавника
Ємність для молока так
Комплектація контейнер для молока
Спосіб розміщення стоять окремо
Насадка для збивання пінки так
Особливості регульована висота дозатора / підставки
Габарити 45 х 38.5 х 26 см
Вага 11.4 кг
Колір чорний
Країна-виробник Італія