Ріжкова кавоварка еспресо DeLonghi ECAM 46.860.B

Код товару: 1092310
Немає в наявності
  • Інформація по DeLonghi ECAM 46.860.B
  • Виробник: DeLonghi
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: ECAM 46.860.B
  • Вага: 9 кг.
  • Короткий опис:

    тип управління - сенсорне, тип кави для використання - зерновий, мелений, потужність - 1450 Вт, чорний

Опис DeLonghi ECAM 46.860.B

Для дому та офісу
Delonghi ECAM 46.860 B - ефективна кавоварка, яка буде однаково продуктивної для дому та офісу від компанії Delonghi. Кофемашина може в дуже короткий термін підготувати багато кавових напоїв, має вбудовану систему самоочищення, а також повністю автоматизований процес створення напою. Наявність капучинатора дозволить готувати капучино, лате і інші кавові напої з молоком.

Доступний інтерфейс Delonghi ECAM 46.860
B оснащена доступним інтерфейсом, керування машиною просте і інтуїтивне. Є сенсорний екран із зрозумілим меню і кольоровими іконками. Почати процес приготування дуже просто - достатньо натиснути на старт. Користувач може створити настройки з приготування напою і задати їх як стандартні - тоді машина буде готувати ваш улюблений напій в один клік. Також, можна регулювати параметри інших напоїв, вибираючи температуру приготування, тип напою і так далі.

Важливі особливості
Delonghi ECAM 46.860 B оснащена вбудованою кавомолки з нержавіючими сталевими жорнами, яка забезпечить створення міцного і насиченого ароматного напою. Ступінь помелу регулюється автоматично, в залежності від режиму, який вибирає користувач. Технологічна конструкція кавомашини дозволяє підігрівати гуртки після приготування кави, для того щоб ваш напій був завжди гарячим при вживанні.

Технічне обслуговування
Delonghi ECAM 46.860 B можна купити за гідною ціною, товар знаходиться в середній ціновій категорії. Швидкий доступ до варильного блоку в кавомашині дозволить легко і часто її очищати для того, щоб не збиралася накип, а також для чищення та змащення механізму спеціальними засобами. Система «LatteCrema» дозволить приготувати лате з ніжною і стійкою молочною пінкою. 

Характеристики DeLonghi ECAM 46.860.B

Тиск 15 бар
Матеріал корпусу пластик
Комплектація холдер
Програмовані напої латте макіато
Спосіб розміщення стоять окремо
Особливості попереднє змочування кави
Сфера використання для офісу та кафе (напівпрофесійні)
Тип управління сенсорне
Тип кави для використання мелений
Приготування капучино автоматичне
Резервуар для води 2 л
Потужність 1450 Вт
Кількість роздавальних груп 2
Функції дисплей
Габарити 26 x 36.1 x 46.9 см
Вага 11 кг
Колір чорний