Кавоварка Delonghi ECAM 650.75.MS

Код товару: 983554
Немає в наявності
  • Інформація по DeLonghi ECAM 650.75.MS
  • Виробник: DeLonghi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: ECAM 650.75.MS
  • Вага: 16.9 кг.
  • Короткий опис:

    Кофеварка Delonghi ECAM 650.75.MS

Опис Кавоварка Delonghi ECAM 650.75.MS

Елегантний дизайн
Кавомашина DeLonghi ECAM 650.75 MS - це справжній витвір мистецтва серед інших кавомашин. Виконана в дизайні преміум-класу, вона стане окрасою вашого будинку або офісу. Сріблястий металевий корпус виглядає вишукано, елегантно і солідно. Вона приваблює не тільки зовнішнім виглядом, а й функціональністю: машина дозволяє готувати будь-які напої просто і без зусиль. Завдяки глечику для води об"ємом 2 л і контейнеру, що вміщує 400 г зерен, можна швидко готувати напої для великої компанії. Функція підігріву чашок дозволить напою повною мірою розкрити свій чудовий смак і аромат.

Дисплей
Модель оснащена зручним широким кольоровим TFT-дисплеєм з діагоналлю 4.3 дюйма, має сенсорну панель управління. Просте і зрозуміле меню дає можливість без зусиль орієнтуватися в напоях, налаштовувати і зберігати улюблені рецепти відповідно до ваших уподобань. Якщо ви плануєте придбати надійну кавомашину, потрібно купити ECAM 650.75 MS. Вона підтримує шість персональних профілів, тобто, кожен член вашої сім"ї може зберегти налаштування для свого рецепта. За один цикл заварювання можна приготувати 2 порції кави.

Напої
Машина готова надати вам широкий вибір кавових напоїв: найбільш популярні класичні італійські рецепти, а також індивідуально програмовані рецепти. Ви можете змінювати обсяг порції, міцність, пропорції кави і молока. Ексклюзивна технологія автоматичного спінювання молока LatteCrema System подбає про приготування повітряної молочної піни з ідеальною щільною текстурою. Поліпшений термоконтейнер з подвійними стінками гарантує, що пишна пінка буде приготована з молока при оптимальній температурі. Одна з особливостей цієї моделі - наявність спеціального графіну для приготування шоколаду.

Мобільний додаток
Ціна даної моделі виправдана її відмінною якістю і сучасними технологіями, втіленими в ній. Мобільний додаток Coffee Link для вашого смартфона зробить експлуатацію машини максимально комфортною. З його допомогою можна керувати кавомашиною, створювати нові рецепти, знаходити відповіді на виникаючі питання щодо експлуатації, зв"язуватися з сервісною службою в разі потреби. Ця машина неодмінно порадує кожного поціновувача кави. Вона проста в догляді: у ній передбачені автоматичні програми декальцинації, промивання та ополіскування. DeLonghi ECAM 650.75 MS - оптимальний вибір для кавомана.

Характеристики Кавоварка Delonghi ECAM 650.75.MS

Потребляемая мощность 1450 Вт
Давление помпы 15 бар
Дисплей есть
Встроенная кофемолка есть
Функция "cappuccino" автоматическое
Резервуар для воды 2 л
Тип используемого кофе зерновой, молотый
Противокапельный механизм есть
Система самоочистки есть
Цвет корпуса черный с серебристым