Ріжкова кавоварка еспресо First FA-5476-1

Код товару: 1095112
Під замовлення
3645 Грн
  • Інформація по First FA-5476-1
  • Виробник: First
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: FA-5476-1
  • Вага: 3.954 кг.
  • Габарити: 35x35x25 см.
  • Короткий опис:

    тип управління - механічне, тип кави для використання - мелений, потужність - 1050 Вт, Країна-виробник - Австрія, чорний, нержавіюча сталь

Опис First FA-5476-1

Кавоварка First FA 5476-1 відноситься до типу настільних, напівавтоматичних (комбінованих) кавоварок еспресо. Вона працює з уже підготовленим меленою кавою, яке необхідно занурити в ріжок. Дана модель відноситься до підвиду помпових кавоварок еспресо, так як працює на основі подачі сильно розігрітій води. Який принцип її роботи? Можна виділити 3 етапи: 1. Перекачування залитої в резервуар кавоварки чистої води в спеціальний бойлер. 2. Нагрівання води за допомогою трубчастого електронагрівача (ТЕН-а) до температури ~ 90 ° C. 3. Подача води насосом під високим тиском (~ 15 бар), і її продавлювання через набраний в ріжок кава. Готовий напій випливає в підготовлену чашку (-ки). Таким чином, вода не переходить в пар, і еспресо готується під впливом оптимальної температури, увібравши в себе весь смак і аромат кави.

Кавоварка First FA 5476-1 складається з декількох функціональних частин: корпус зі знімним резервуаром для води і бойлером, ріжок, і дренажний відсік. Резервуар для води, насос і бойлер, закриває пластина для підігріву чашок. Рожок має два носика (лійки). У ньому знаходиться паз для спеціального, знімного металевого фільтра, а також фільтра для чалди. Завдяки дрібнодисперсного структурі фільтра, створюється чудова крему (пінка). У наборі з кавоваркою йде мірна ложечка, зі зворотного боку якої знаходиться Темплер для трамбування кави. Відсік (лоток), призначений для збору крапель. Він знімний і легко миється. На нижній частині корпусу кавоварки, знаходяться прогумовані ніжки, які забезпечують їй стійке положення на гладкій поверхні столу або стільниці.

На передній металевої панелі корпусу кавоварки First FA 5476-1, знаходиться механічний, поворотний перемикач функцій. З його допомогою, Ви можете вибрати функцію приготування кави, або подачі пари для ручного спінювання молока. Вспенивание проводиться за допомогою спеціальної форсунки (капучинатора), а отримана повітряна пінка використовується для приготування капучино. Червоний світловий індикатор живлення, вбудований в кнопку включення / виключення кавоварки, а зелений світловий індикатор готовності, в кнопку еспресо / пар.

Корпус кавоварки First FA 5476-1 і ручка ріжка, виготовлені з міцного, приємного на дотик пластика чорного кольору. Рожок - металевий, тому не передає неприємні запахи в каві. В цілому, модель характеризується зручним і сучасним дизайном, а візерунок на передній, металевої панелі, надає їй особливий шарм.

Характеристики First FA-5476-1

Сфера використання для дому (побутові)
Тип управління механічне
Тип кави для використання мелений
Приготування капучино ручне
Резервуар для води 1,25 л
Тиск 15 бар
Потужність 1050 Вт
Матеріал корпусу пластик
Комплектація піддон для збору крапель
Програмовані напої еспрессо
Кількість роздавальних груп 2
Функції індикація роботи
Спосіб розміщення стоять окремо
Насадка для збивання пінки так
Особливості зйомна варильна група
Країна-виробник Австрія
Колір чорний