Крапельна кавоварка KitchenAid 5KCM1208EWH

Код товару: 1441858
Під замовлення
8983 Грн
  • Інформація по KitchenAid 5KCM1208EWH
  • Виробник: KitchenAid
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: 5KCM1208EWH
  • Короткий опис:

    тип управління - електронне, тип кави для використання - мелений, потужність - 1100 Вт, білий

Опис KitchenAid 5KCM1208EWH

Практичний вибір поціновувача кави

Немає нічого простішого приготування порції відмінної кави, якщо ви вже купили краплинну кавоварку KitchenAid Classic 5KCM1208EWH! Вона приготує його для вас та за вас. Швидко та якісно. Саме те, що необхідно у напруженому режимі сучасного робочого дня. Компактна, стильна, практична та дуже проста у використанні система працює практично без вашої участі і, при цьому, не займає надто багато місця на кухні чи офісній їдальні. Відмінний варіант щодо співвідношення ціна-якість. Фірмова дизайнерська колекція техніки Classic.

Характеристики, особливості та функціонал

Однією з очевидних переваг цієї кавоварки є її велика місткість (до 1,7 літра) за скромних розмірів. Прилад може приготувати до 12 чашок кави за один раз. Завдяки функції підтримки температури ви зможете зберегти напій гарячим до 40 хвилин після приготування. Споживання в режимі заварювання не перевищує 1100 Вт. Автовідключення після періоду простою дозволяє економити енергію та забезпечує повну безпеку. Використовуючи зручну панель управління, ви можете легко налаштувати таймер та вибрати бажану міцність кави. Передбачена також функція самоочищення, що значно полегшує догляд за приладом.

Оскільки цей прилад готує каву не так, як ріжкові кавоварки або кавоварки, на виході ви отримуєте не класичний еспресо. Смак напою відрізняється, однак, це лише питання особистих уподобань та особливість рецептури.

Характеристики KitchenAid 5KCM1208EWH

Сфера використання для дому (побутові)
Тип управління електронне
Тип кави для використання мелений
Резервуар для води 1,7 л
Матеріал корпусу пластик
Потужність 1100 Вт
Комплектація кавник
Функції регулювання температури кави
Спосіб розміщення стоять окремо
Особливості зйомний багаторазовий фільтр
Габарити 36.4 х 34 х 18.2 см
Вага 3.3 кг
Колір білий