Ріжкова кавоварка еспресо Magio MG-963

Код товару: 944977
Немає в наявності
  • Інформація по Magio MG-963
  • Виробник: Magio
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MG-963
  • Вага: 3 кг.
  • Габарити: 33x32x29 см.
  • Короткий опис:

    тип управління - електронне, тип кави для використання - мелений, потужність - 950 Вт, Країна-виробник - Китай, чорний

Опис Magio MG-963

Еспресо-кавоварка MG-963 розроблена для справжніх цінителів кави. Адже з її допомогою Ви зможете приготувати не тільки смачну каву, але ще капучино і латте. При цьому процес приготування повністю функціональний і практичний.

Італійська помпа виробляє тиск в 15 бар і зробить смак кави ще більш ароматним і насиченим. Фільтр з подвійними стінками приготує напій з густою пінкою, а також забезпечить стійку температуру і тиск при приготуванні кави.

Капучинатор приготує ідеальну молочну піну, як у справжнього бариста. Гладкий корпус і компактний дизайн ідеально поєднуються з будь-яким інтер'єром. У ній чудовим чином поєднуються стиль і практичність.

Найбільш поширена і проста методика заварювання кави полягає в наступному: очищена вода змішується з перемеленими кавовими зернами, доводиться до кипіння і кип'ятити певний часовий проміжок. Після цих дій можна насолоджуватися запашною кавою. У простих моделях кавоварок осад відстоюється, а в топових моделях використовується просунута система фільтрації.

Принцип роботи кавоварок еспресо або комбінованих кавоварок відбувається зовсім по-іншому. У таких пристроях в каву зовсім не додається вода - через нього під високим тиском пропускається пар, розкриваючи всі смакові якості напою, що бадьорить. Пар конденсується в спеціальній камері і перетворюється в ароматний напій.

Така кавоварка може приготувати найрізноманітніший кави, який гідно оцінять справжні гурмани. Якщо порівнювати дані пристрої з крапельними кофемашинами, то останні програють по всіх параметрах, починаючи з менш насиченого смаку кави, закінчуючи часом приготування напою.

Характеристики Magio MG-963

Країна-виробник Китай
Тиск 15 бар
Потужність 950 Вт
Матеріал корпусу пластик
Комплектація холдер
Програмовані напої еспрессо
Кількість роздавальних груп 2
Функції антикрапельна система
Спосіб розміщення стоять окремо
Насадка для збивання пінки так
Особливості знімний піддон для крапель
Сфера використання для дому (побутові)
Тип управління електронне
Тип кави для використання мелений
Приготування капучино ручне
Резервуар для води 1,5 л
Колір чорний