Крапельна кавоварка Redmond RCM-M1519S

Код товару: 1248919
Немає в наявності
  • Інформація по REDMOND RCM-M1519S
  • Виробник: REDMOND
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: RCM-M1519S
  • Вага: 3.08 кг.
  • Короткий опис:

    тип управління - електронне, тип кави для використання - мелений, потужність - 1000 Вт, сріблястий, чорний

Опис REDMOND RCM-M1519S

REDMOND SkyCoffee RCM-М1519S – розумна кавоварка, за допомогою якої ви приготуєте каву або чай зі смартфона, перебуваючи у будь-якій точці планети*. Об'єм глека 1,5 л дозволить вам зварити ароматний гарячий напій для великої родини або компанії друзів.


Кава в один клік

Контролювати роботу SkyCoffee ви можете не лише з панелі керування, а й зі смартфона. Встановіть мобільний додаток Ready for Sky** і запускайте приготування кави в один клік!


Забігаєте на хвилинку додому після роботи, щоб переодягтися та вирушити до спортзалу? Ви зможете на шляху зварити собі чашечку напою, що бадьорить, щоб зарядитися енергією для тренування. І вам не доведеться витрачати час на очікування.


Функція «Антикрапля»

Якщо ви знімите глечик з підставки до приготування напою, кавоварка автоматично призупинить подачу напою. Ви зможете налити собі чашку чаю або кави, не забруднивши піддон краплями.


Налаштування міцності

Ви можете відрегулювати міцність напою на свій смак і приготувати міцнішу насичену каву до сніданку, або м'яку та тонізуючу, щоб випити після вечері.


Відстрочка старту

RCM-М1519S може приготувати каву або чай до сніданку. За допомогою функції відстрочення старту ви можете встановити будь-який зручний час для приготування. Після того, як кавоварка закінчить свою роботу, вона перейде в режим підігріву, щоб зберегти температуру готового напою.


Захист від дітей

Щоб діти випадково не ввімкнули кавоварку, ви можете заблокувати панель керування зі смартфона або натиснувши кнопку на приладі.


Знімний фільтр

Для приготування напоїв можна використовувати знімний фільтр з ручкою в комплекті SkyCoffee або одноразові паперові фільтри.


Книга рецептів кави

З книгою рецептів для кавоварки ви зможете експериментувати з різноманітними рецептами, створюючи незвичайні кавові напої та вишукані десерти. 

Характеристики REDMOND RCM-M1519S

Колір чорний
Особливості регульована міцність кави
Матеріал корпусу пластик
Функції регулювання міцності кави
Сфера використання для дому (побутові)
Тип управління електронне
Тип кави для використання мелений
Резервуар для води 1,5 л
Потужність 1000 Вт
Комплектація щітка для чищення
Спосіб розміщення стоять окремо
Габарити 71 х 41 х 25.5 см
Вага 3.1 кг