Комутатор мережевий D-Link DGS-1100-10/ME

Код товару: 639571
Є в наявності
3559 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 3559грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по D-Link DGS-1100-10/ME
  • Виробник: D-Link
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: DGS-1100-10/ME
  • Вага: 1.2 кг.
  • Габарити: 34x8x22 см.
  • Короткий опис:

    керований 2-го рівня, в стійку, Портів - 10, Gigabit Ethernet, комбінований, Комутація - 20 Гбіт/с, МАС - 8000 адрес, Робота - від -5˚ до 50˚ C, Зберігання - від -40˚ до 70˚ C, Ш - 190 мм, Г - 120 мм, В - 38 мм

Опис D-Link DGS-1100-10/ME

Налаштовуваний комутатор DGS-1100-10/ME оснащений 8 портами 10/100/1000Base-T і 2 комбо-портами і призначений для розгортання мереж Metro Ethernet. DGS-1100-10/ME виконаний в міцному і надійному корпусі і підтримує функції Multicast для IPTV-додатків. Ethernet-порти оснащені вбудованим захистом від статичної електрики до 6 кВ. Наявність оптичного порту SFP надає можливість побудови мереж FTTx.

Multicast
DGS-1100-10/ME надає можливість роботи з IPTV-сервісами або будь-якими іншими, заснованими на передачі багатоадресного трафіку, що користуються зростаючим попитом на ринку, завдяки підтримці таких функцій як IGMP Snooping, Limited IP Multicast (Обмеження багатоадресної розсилки по
P-адресами), ISM VLAN і MLD Snooping. Використання цих функцій дозволяє забезпечити оптимальну смугу пропускання зі збереженням високої якості передачі даних. Функція Limited IP Multicast дозволяє створити профілі багатоадресної розсилки і зв"язати їх з портом або діапазоном портів для того, щоб дозволити або відхилити запити на з"єднання до тієї чи іншої групи (каналу), що відправляються користувачами. Використання профілів значно спрощує управління IPTV сервісом у разі, якщо користувач змінює пакет послуг. При використанні функції ISM VLAN (IGMP Snooping Multicast VLAN) багатоадресний трафік з метою ефективного витрачання смуги пропускання передається в окремому VLAN. При використанні функції ISM VLAN (IGMP Snooping Multicast VLAN) потрібне налаштування як на комутаторі доступу, так і на L3 комутаторі рівня агрегації. Економія смуги пропускання досягається в разі перегляду одного і того ж каналу клієнтами в різних VLAN, при цьому не потрібна окрема копія багатоадресного трафіку для кожного з них у разі використання ISM VLAN. Функція MLD Snooping покращує ефективність багатоадресної розсилки і дозволяє скоротити витрати при переході до IPv6.

Безпека
DGS-1100-10/ME також підтримує функції безпеки. Завдяки використанню механізму Static MAC можна дозволити доступ тільки авторизованим пристроям. Port Security дозволяє обмежити кількість MAC-адрес, що вивчаються на порту, і запобігти flood-атакам, спрямованим на переповнення таблиці комутації.

Висока продуктивність і відмовостійкість
Комутатор DGS-1100-10/ME підтримує широкий набір функцій, що забезпечують безперебійну роботу і спрощують управління. Підтримка Loopback Detection запобігає освіті петель у мережі. DGS-1100-10/ME також підтримує QoS (Quality of Service). Пакети можна класифікувати на основі вмісту і розподіляти в черзі з різним пріоритетом обробки. Механізм пріоритезації допомагає диференціювати трафік на основі вимог до якості обслуговування. Функція керування смугою пропускання дозволяє мережевим адміністраторам визначати пропускну здатність для кожного порту з кроком у 16 кбіт/с для вихідного і вхідного трафіку. Комутатори також підтримують функціонал захисту від шторму (Storm Control), який дозволяє позбутися зайвого трафіку.

Автентифікація
DGS-1100-10/ME підтримує автентифікацію 802.1x на основі порту/вузла, а також автентифікацію на основі локальної бази або RADIUS-сервера. Адміністратори також можуть помістити неавторизованих користувачів в Guest VLAN і призначити їм обмежені права доступу.

Керування
Налаштування комутатора можна виконати через Telnet, SNMP і HTTP. Зручний Web-інтерфейс забезпечує простоту управління. Протокол LLDP (Link Layer Discovery Protocol) дозволяє мережевому обладнанню сповіщати локальну мережу про своє існування і характеристики, таким чином, відповідно до результату пошуку можна легко застосувати налаштування до виявлених пристроїв і отримати графічне зображення топології.

Пошук і усунення несправностей
Комутатор DGS-1100-10/ME дозволяє адміністраторам виконувати швидку діагностику, пошук і усунення несправностей. Функція діагностики дозволяє визначити довжину підключеного кабелю, а також відобразити інформацію про його стан. Підтримка цієї функції забезпечує зручний пошук і усунення проблем. Крім цього, DGS-1100-10/ME підтримує стандарт IEEE802.3ah, протокол канального рівня, що надає адміністраторам можливість моніторингу стану мережі і швидкого виявлення несправностей на портах комутатора.

Характеристики D-Link DGS-1100-10/ME

Тип керований 2-го рівня
Форм-фактор в стійку
Кількість портів 10
Порти комбінований
Вимоги PoE без PoE
Середовище передачі даних 100BASE-TX / 1000Base-T: неекранована вита пара категорій 5
Можливість віддаленого управління керований
Комутаційна здатність 20 Гбіт/с
Швидкість перенаправлення 64-байтних пакетів 14.9 Mpps
Розмір таблиці МАС-адрес 8000 адрес
Буфер пакетів 4.1 Мб
Jumbo-фрейм 10000 байт
FLASH-пам'ять 16 Мб
Автовизначення MDI/MDIX так
Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.3ab 1000BASE-T (1000 Мбіт/с)
Підтримка транспортних протоколів UPnP
QoS (приоритезация даних) розклад черг: SP, WRR, SP + WRR
Функції L2 і L2 + MLD Snooping
Віртуальні мережі керуючий VLAN
Списки доступу (ACL) фільтрація пакетів L2 - L4: МАС-адресою
Безпека контроль Broadcast/Multicast/Unknown-unicast штормів
Управління системний журнал
Cертифікація VCCI
Системні вимоги Windows XP
Робоча температура від -5˚ до 50˚ C
Діапазон вологості (робота) від 10% до 90% без конденсату
Температура зберігання від -40˚ до 70˚ C
Живлення 100-240 В
Кількість вентиляторів без вентилятора
Блок живлення зовнішній
Споживана потужність (максимальна) 12 Вт
Ширина 190 мм
Глибина 120 мм
Висота 38 мм
Корпус Металевий