Комутатор мережевий D-Link GO-SW-5E

Код товару: 1581223
Є в наявності
335 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 335грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по D-Link GO-SW-5E
  • Виробник: D-Link
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: GO-SW-5E
  • Вага: 0.113 кг.
  • Габарити: 10x8x6 см.
  • Короткий опис:

    некерований, настільний, Портів - 5, 5 x 10/100BASE-T, Комутація - 1 Гбит/с, МАС - 8192 адрес, Робота - від 0 до 40 °C, Ш - 87 мм, Г - 47.85 мм, В - 21.7 мм

Опис D-Link GO-SW-5E

5-портовий настільний комутатор Fast Ethernet D-Link GO-SW-5E

5-портовий комутатор Fast Ethernet Easy Desktop Switch D-Link GO-SW-5E дає змогу швидко організувати швидку, надійну й ефективну дротову мережу вдома або в офісі. GO-SW-5E - це некерований комутатор 10/100 Мбіт/с, призначений для підвищення продуктивності малих робочих груп і забезпечує високий рівень гнучкості. Потужний, але простий у використанні пристрій дає змогу користувачам просто під'єднати будь-який порт до мережі 10 або 100 Мбіт/с для збільшення пропускної здатності, збільшення часу відгуку та задоволення високих вимог до навантаження. Підключіть GO-SW-5E до декількох комп'ютерів для спільного використання файлів і папок або підключіть його до маршрутизатора для спільного використання інтернет-з'єднання.

Зручне високошвидкісне мережеве підключення

GO-SW-5E оснащений легкодоступними портами Ethernet 10/100 Мбіт/с з автоматичним визначенням швидкості та світлодіодним індикатором для кожного порту, що дає змогу швидко визначити стан і активність з'єднання. Ці порти визначають швидкість мережі й автоматично перемикаються між 10BASE-T і 100BASE-TX, а також між повним і напівдуплексним режимами, щоб забезпечити максимальну швидкість для кожного пристрою, під'єднаного до мережі, для більш швидкого перегляду веб-сторінок, потокового відео та онлайн-ігор. GO-SW-5E також підтримує функцію Auto MDI/MDIX Crossover, що дає змогу під'єднувати кожен порт безпосередньо до сервера, концентратора, маршрутизатора або комутатора за допомогою звичайних наскрізних кабелів Ethernet типу "вита пара".

Надійне встановлення Plug and Play

GO-SW-5E - це пристрій Plug-and-Play, що не потребує конфігурації, тому встановлення просте і не вимагає особливих зусиль, і ви відразу ж зможете під'єднати кілька комп'ютерів, обмінюватися файлами, музикою та відео в домашній мережі або мережі невеликого офісу, або навіть створити багатокористувацьке ігрове середовище. Контроль потоку 802.3x на кожному порту мінімізує втрати пакетів у разі переповнення приймального буфера порту. Це забезпечує надійніше з'єднання для всіх під'єднаних пристроїв.

Дружній до навколишнього середовища

GO-SW-5E оснащений технологією D-Link Green, яка значно знижує споживання енергії. Якщо до порту не під'єднаний комп'ютер або під'єднаний комп'ютер вимкнений, порт автоматично переходить у "сплячий режим", значно знижуючи енергоспоживання порту без переривання мережевого з'єднання. Крім того, комутатор автоматично визначає довжину під'єднаних кабелів Ethernet і відповідним чином регулює їхнє енергоспоживання, не впливаючи на продуктивність. Це значно знижує загальне енергоспоживання, що дає змогу заощаджувати гроші та дбайливо ставитися до довкілля без необхідності мікрокерування.

Компактний і безшумний

GO-SW-5E має витончений і компактний дизайн, тому ви можете розмістити його в будь-якому легкодоступному місці, і він не буде вам заважати. Роз'єм живлення і порти розташовані на задній панелі комутатора, що дає змогу зручно заховати кабелі. У GO-SW-5E не використовується вентилятор, тому комутатор працює безшумно, але ефективно, даючи змогу вам дивитися фільми, що транслюються через Інтернет, не відволікаючись, або спокійно переглядати веб-сторінки.

Характеристики D-Link GO-SW-5E

Форм-фактор настільний
Вимоги PoE без PoE
Можливість віддаленого управління некерований
Комутаційна здатність 1 Гбит/с
Буфер пакетів 0.048 Мб
Jumbo-фрейм 2000 байт
Робоча температура від 0 до 40 °C
Живлення 5 В
Кількість вентиляторів без вентилятора
Блок живлення зовнішній
Ширина 87 мм
Висота 21.7 мм
Глибина 47.85 мм
Кількість LAN портів 5x10/100TX
Тип некерований
Кількість портів 5
Порти 5 x 10/100BASE-T
Метод передачі Store-and-Forward (зберігання і передача)
Розмір таблиці МАС-адрес 8192 адрес
Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.3u 100BASE-TX Fast Ethernet
Корпус Пластиковий