Кондиціонер Beko BP207C

Код товару: 1175631
Немає в наявності
  • Інформація по BEKO BP207C
  • Виробник: BEKO
  • Країна-виробник: Туреччина
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: BP207C
  • Вага: 15 кг.
  • Короткий опис:

    кондиціонер, моноблок, маркування - 7, площа приміщення - 18 м², мобільний, адаптація до від'ємної температури - - 35, пульт, Потужність в режимі охолодження - 1.97 кВт, звичайний, R290, дисплей - так, рівень шуму, внутрішній блок - 51 дБ, габарити внутрішнього блоку - 68.5 х 33 х 28 см, білий

Опис BEKO BP207C

Мобільний кондиціонер
Невблаганно наближається літня спека. Багато хто вже обслужив свої кондиціонери, і готовий зустріти липень у всеозброєнні. Але що робити, якщо у вас немає можливості використати спліт-систему? Невже доведеться задовольнятися вентилятором? Є дуже цікаве рішення: кондиціонер мобільний Beko BP207C від турецького бренду. Він дозволить із мінімальними організаційними складнощами організувати якісне охолодження приміщення. При цьому вам не потрібно витрачатися на дорогий монтаж, а ціна самого пристрою не вдарить по кишені.

Висока ефективність
Особливістю даної моделі є те, що вона цілком здатна замінити стаціонарну установку у приміщенні площею до 20 квадратних метрів. Висока пропускна здатність системи дозволяє швидко проганяти кубометри повітря через охолоджувач та повертати назад у кімнату. Вже за кілька хвилин ви відчуєте довгоочікувану прохолоду. З кондиціонером Beko BP207C літо пройде набагато комфортніше.

Зручний формат
Незважаючи на серйозні можливості, корпус кондиціонера Beko BP207C не такий великий. Висота менше 70 сантиметрів дозволить не захаращувати кімнату. Такий блок можна встановити у будь-якому кутку приміщення. При цьому можна легко переміщати техніку по квартирі. Незважаючи на масу близько 19 кг, це робити досить легко завдяки зручним колесам.

Просте управління
На верхній панелі кондиціонера Beko BP207C розміщено не лише кнопки керування, але й інформативний дисплей. Робота різних режимів відображається світлодіодними індикаторами. Ви можете виставити задані обороти, температуру, налаштувати таймер. При вимиканні електрики пристрій може відновити роботу з тими самими налаштуваннями без втручання.

Характеристики BEKO BP207C

Управління пульт
Також шукають економні
Енергоефективність EER 2.6
Маркування 7
Площа приміщення 18 м²
Потужність в режимі охолодження 1.97 кВт
Охолодження 6722 БТЕ/год
Тип компресора звичайний
Тип фреону R290
Габарити внутрішнього блоку 68.5 х 33 х 28 см
Тип кондиціонер
Конструкція моноблок
Монтаж внутрішнього блоку мобільний
Режими роботи режим сну
Функціональні особливості таймер
Адаптація до від'ємної температури - 35
Дисплей так
Додатково фільтр з можливістю промивання
Рівень шуму, внутрішній блок 51 дБ
Рівень шуму, зовнішній блок 65 дБ
Вага внутрішнього блоку 19 кг
Колір білий