Кондиціонер Bosch CL3000i RAC 7,0 (7733701738)

Код товару: 1163222
Під замовлення
53258 Грн
  • Інформація по BOSCH 7733701738
  • Виробник: BOSCH
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: CL3000i RAC 7,0
  • Код виробника: 7733701738
  • Вага: 45 кг.
  • Короткий опис:

    кондиціонер, спліт-система, маркування - 24, площа приміщення - 70 м², настінний, адаптація до від'ємної температури - -15 C, WI-FI, пульт, Потужність в режимі охолодження - 7 кВт, Потужність в режимі обігріву - 7.3 кВт, інверторний, R32, дисплей - так, рівень шуму, внутрішній блок - 46 дБ, габарити внутрішнього блоку - 337 x 1082 x 234 см, білий

Опис BOSCH CL3000i RAC 7,0

Створюйте вдома або в офісі відповідний мікроклімат в будь-яку пору року з кондиціонерами Bosch Climate 3000i. Нова лінійка кліматичної техніки стала ще більш ефективною, зручною у використанні і функціональною. Але при цьому зберегла свої кращі сторони. Ці кондиціонери як і раніше ефективно працюють в діапазоні температур від -15 до +50 градусів, а також забезпечують кращу якість повітря завдяки різним фільтрам і функції самоочищення. А безліч режимів, таких як «Відпочинок», «Слідуй за мною» і «Турбо» допомагають створити приємну атмосферу без зайвого клопоту і забезпечують максимальний комфорт, якого ви і очікуєте від кондиціонера Bosch.

Особливості:
  • Тихий і надійний інверторний мотор
  • Стабільна робота при температурі від -15 до +50 °C
  • Фільтр високої щільності для уловлювання пилку і частинок пилу
  • Каталітичний фільтр
  • Функція самоочищення i-Clean для видалення шкідливих бактерій
  • Широкий набір режимів і налаштувань
  • Оптимальний контроль температури за допомогою функції Follow Me (Слідуй за мною)
  • Керрування через додаток Bosch HomeCom Easy (опціонально)
Ефективний і в мороз, і у спеку

Bosch Climate 3000i допоможе створити оптимальні умови при будь-якій погоді. Він здатний працювати на обігрів при температурі зовнішнього повітря до -15 градусів і на охолодження, коли за вікном до + 50 °C. Тому ні літня спека, ні зимові морози не доставлять вам незручностей.

Економія вашого бюджету

Завдяки використанню інноваційних компонентів та інверторного мотора ця спліт-система працює тихо, заощаджує енергію та має клас енергоефективності А++. А для ще більшої ефективності у неї передбачений режим «ECO», який зменшує споживання енергії до 60% в порівнянні з роботою у звичайному режимі.

Безліч функцій для вашого комфорту

Інверторний кондиціонер Climate 3000i має весь спектр необхідних для створення приємного мікроклімату функцій. Серед них нічний і безшумний режими, Турбо, Авторестарт, функція «Слідуй за мною» та інші. Наприклад, в нічному режимі кондиціонер буде автоматично регулювати температуру протягом всієї ночі, створюючи найбільш оптимальні для відпочинку умови. А режим «Турбо» дозволить максимально швидко охолодити або прогріти приміщення.

Кондиціонер, який підлаштовується під вас

Забезпечте необхідну температуру саме там, де ви знаходитеся. Для цього у кондиціонера передбачена функція «Слідуй за мною». Вона використовує вбудований у бездротової пульт управління датчик, щоб контролювати температуру поруч з ним і забезпечувати більш точне охолодження або обігрів в залежності від цих показників. Просто покладіть пульт поруч з собою і Bosch Climate буде автоматично підлаштовувати свою роботу так, щоб вам було якомога комфортніше.

Турбота про здоров’я

Дихайте вільно у себе вдома. Завдяки HD фільтру високої щільності цей кондиціонер видаляє до 95% часток пилу, а каталітичний фільтр усуває формальдегід та інші летючі органічні сполуки, які можуть негативно впливати на здоров'я і самопочуття.

Завжди чисте повітря

Функція i-Clean знищує шкідливі бактерії, нагріваючи повітря в випарнику до 56 °C. Тому в приміщення потрапляє тільки чисте повітря.

Функція «Вітер, обходь мене»

При вмиканні цього режиму кондиціонер направляє повітряний потік уздовж стелі, а не в вниз, що дозволяє уникнути прямого обдування і більш м'яко створювати потрібний вам мікроклімат в кімнаті.

Управління через додаток

Крім пульта дистанційного керування, управляти роботою кондиціонера також можна за допомогою смартфона. Для цього вам необхідно встановити додатковий аксесуар – IP-шлюз Bosch. Після чого ви можете завантажити додаток HomeCom Easy і керувати налаштуваннями кондиціонера навіть коли ви не вдома.

Характеристики BOSCH CL3000i RAC 7,0

Країна виробник Китай
Клас енергоефективності (SCOP) A+
Основні характеристики
Колір внутр. блоку Білий
Тип пристрою Спліт-система
Тип компресора інверторний
Потужність 24000 BTU
Розмір приміщення 70 кв.м
Тип блоку Зовнішній
Тип холодоагенту R32
Дистанційне керування
Режим роботи
Охолодження
Обігрів
Осушення повітря
Вентиляція
Нічний режим
Таймер
Додатково
Функції функція самодіагностики
Самоочищення
Турбо режим
Особливості Підключення Wi-Fi модуля
Рівень звукового тиску
Внутрішній блок 62 дБА
Зовнішній блок 67 дБА
Фізичні
Потужність при охолодженні 7000 Вт
Потужність при обігріві 7300 Вт
Діап. робочих температур -15°С - +50°С
Мін. рівень шум 21 дБ
Клас енергоефективності (SEER) A++
Габарити зовн. блоку 890 x 673 x 342 мм
Колір зовн. блоку Білий
Макс. споживана потужність 2402 Вт
Габарити внутрішнього блоку
Ширина 1082 мм
Висота 337 мм
Глибина 234 мм