Кондиціонер Cooper&Hunter CH-S12FTXF-NG

Код товару: 1150293
Немає в наявності
  • Інформація по Cooper&Hunter CH-S12FTXF-NG
  • Виробник: Cooper&Hunter
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: CH-S12FTXF-NG
  • Вага: 45 кг.
  • Короткий опис:

    кондиціонер, спліт-система, маркування - 12, площа приміщення - 35 м², настінний, адаптація до від'ємної температури - -15 C, WI-FI, пульт, Потужність в режимі охолодження - 3.2 кВт, Потужність в режимі обігріву - 3.4 кВт, інверторний, R32, дисплей - так, рівень шуму, внутрішній блок - 37 дБ, габарити внутрішнього блоку - 77.3 х 25 х 18.5 см, білий

Опис Cooper&Hunter CH-S12FTXF-NG

Стабільна ефективна робота

Потужний сучасний кондиціонер Cooper&Hunter CH-S12FTXF-NG подбає про те, щоб у вашому домі завжди була затишна свіжа атмосфера незалежно від погоди за вікном. Оснащений потужним інвертором, кондиціонер ефективно працює в широкому діапазоні зовнішніх температур: на обігрів від -15°С до +24°С, на охолодження від -15°С до +48°С зовнішньої температури. Кондиціонер не тільки підтримує заданий температурний режим, але і робить повітря в приміщенні чистим і свіжим.

Очищення повітря

Cooper&Hunter CH-S12FTXF-NG пропонує одну з найпередовіших і найефективніших систем очищення повітря від поширених алергенів і забруднювачів, що складається з семи фільтрів широкого спектру дії СH7 -Sky Technology. Технологія СH SMART-Ion Filter під час роботи кондиціонера створюється потужний потік негативно заряджених іонів, які допомагають фільтрувати мікрочастинки пилу, віруси, бактерії, спори і пилок, забезпечуючи чистий здоровий мікроклімат в будинку.

Режими роботи

Кондиціонер Cooper&Hunter CH-S12FTXF-NG підтримує режим сну, при якому він знижує рівень шуму і енергоспоживання. У зоні відпочинку створюються максимально комфортні умови для повноцінного здорового сну. У режимі осушення з повітря видаляється надлишок вологи, щоб не допустити утворення вогкості і затхлості в кімнаті. Спеціальна функція «8°С» автоматично включає кондиціонер, якщо температура в будинку опуститься нижче зазначеної відмітки, щоб не допустити промерзання стін і систем.

Самодіагностика і таймер

Кондиціонер Cooper&Hunter CH-S12FTXF-NG оснащений таймером, при використанні якого можна швидко встановити потрібні часові параметри роботи. Функція самодіагностики контролює основні робочі характеристики з метою своєчасно виявити і не допустити збоїв і неполадок. Для швидкого реагування на проблему при виявленні помилки на дисплей обладнання виводиться її код.

Wi-Fi управління

Управляти кондиціонером Cooper&Hunter CH-S12FTXF-NG можна не тільки з пульта дистанційного керування. Використовуючи можливості Wi-Fi з'єднання, керувати роботою кондиціонера можна з будь-якого мобільного пристроя на Android або iOS.

Технологія I-Action

Компресор на основі інверторних технологій збільшує ефективність роботи обладнання при істотному зниженні енергоспоживання. Інверторний компресор працює більш продуктивно і безшумно. При досягненні заданої температури в кімнаті він не відключається, а знижує до мінімуму оберти, практично перестаючи витрачати електроенергію. Фірмова технологія I-Action забезпечує плавну і стабільну роботу компресора при низьких частотах.

Характеристики Cooper&Hunter CH-S12FTXF-NG

Клас енергоефективності (SCOP) A+
Колір внутр. блоку Білий
Основні характеристики
Тип пристрою Кондиціонери інверторні
Тип компресора інверторний
Тип холодоагенту R32
Дистанційне керування
Режим роботи
Охолодження
Обігрів
Фільтрація
Осушення повітря ✔ (1.4 л/год)
Іонізація
Вентиляція
Особливості Ширококутові жалюзі
Wi-Fi
Технологія «I-Action»
CH SMART-ION Filter
Самоочищення внутрішнього блоку
Захист від замерзання
CH 7-SKY Technology
Додатково обсяг газової зарядки:
відстань між болтами кріплення зовнішнього блоку:
Сезонний коефіцієнт продуктивності системи SEER/SCOP 6.1/4.0
Рівень звукового тиску
Внутрішній блок 24 дБ min (при 300 м3/год)
Зовнішній блок 52 дБ
Фізичні
Продуктивність (охолодження) 3.5 кВт (0.60-3.60)
Продуктивність (обігрів) 3.6 кBт (0.60-3.80)
Потужність при охолодженні 0.97 кВт (0.12-1.40)
Потужність при обігріві 0.92 кВт (0.12-1.50)
Витрата повітря 290 м3/год /430 /500/550 м3/год
Діап. робочих температур -15°С ~+43°С / -15°С ~ +24°С
Макс. перепад висот між блоками 10 м
Макс. довжина труб 20 м
Діаметр труб холодагента (рідинні) 1/4
Діаметр труб холодагента (газові) 3/8
Клас енергоефективності (SEER) A++
Вага (нетто/брутто) внутрішнього блоку 8.5
Вага (нетто/брутто) зовнішнього блоку 31
Габарити зовн. блоку 842х596х320 мм
Напруга живлення 220-240 В
Габарити внутрішнього блоку
Ширина 773 мм
Висота 250 мм
Глибина 185 мм