Кондиціонер Haier AS35XCAHRA/1U35MEHFRA-1

Код товару: 1427384
Під замовлення
50254 Грн
  • Інформація по HAIER AS35XCAHRA/1U35MEHFRA-1
  • Виробник: HAIER
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: AS35XCAHRA/1U35MEHFRA-1
  • Вага: 50 кг.
  • Короткий опис:

    кондиціонер, спліт-система, маркування - 35, площа приміщення - 36 м², настінний, адаптація до від'ємної температури - -20 C, WI-FI, пульт, Потужність в режимі охолодження - 3.5 кВт, Потужність в режимі обігріву - 4.2 кВт, інверторний, R32, дисплей - так, рівень шуму, внутрішній блок - 39 дБ, габарити внутрішнього блоку - 89.5 x 31.3 x 23.6 см, білий

Опис HAIER AS35XCAHRA/1U35MEHFRA-1

Кондиціонер Haier AS35XCAHRA/1U35MEHFRA-1 - це найновіша технологія очищення повітря від вірусів та бактерій, укладена в сучасний дизайн. Мінімалістичний корпус розроблений таким чином, щоб забезпечити легкий доступ до компонентів пристрою: піддону для крапель, вентилятора та його двигуна. Це робить очищення та обслуговування пристрою ще швидше.

Ультрафіолетова лампа PRO VERSION
Вбудована ультрафіолетова лампа другого покоління в кондиціонері EXPERT INVERTER від HAIER має одну літій-подібну світлодіодну лампу завдовжки 40 мм порівняно з УФ-лампою першого покоління, яка мала дві маленькі лампи. Це дозволило покращити технічні характеристики та змінити принцип дії.

Технологія Self-Clean
Технологія Self-Clean має на увазі видалення мікробів, бактерій, грибка та інших шкідливих мікроорганізмів, які накопичуються між пластинами теплообмінника методом заморожування. Така технологія ефективно видаляє бруд, забезпечуючи бездоганну чистоту повітря на виході з кондиціонера.

STERI-CLEAN 56 градусів
Технологія стерилізації характеризується нагріванням теплообмінника до 56 градусів та зберіганням такої температури протягом 30 хвилин після активації. Завдяки застосуванню даного механізму вся внутрішня частина внутрішнього блоку спліт-системи стерилізується, а віруси та мікроорганізми, що знаходяться всередині, гинуть.

Простота чищення
Ще один суттєвий крок вперед у галузі очищення повітря для вашого здоров'я: тепер вентилятор та фільтр легко знімається з кондиціонера для глибокого очищення.

Wi-Fi управління
Повний контроль домашнього клімату з будь-якої точки світу. Повертаючись з роботи спекотним літом, прогулянки або подорожі, ми можемо бути впевнені в тому, що погода вдома точно комфортна. На допомогу прийде новий додаток hOn, який забезпечить керування кондиціонером з будь-якого місця та в будь-який час.

Функція Ecosensor
Напрямок прохолоди до стелі. У режимі охолодження повітряний потік прямує до стелі, тому холодний потік повітря не дме безпосередньо на вас. Напрямок тепла на підлогу. У режимі обігріву тепле повітря прямує у підлогу, що забезпечує всебічну циркуляцію та збалансовану температуру у кожній зоні приміщення.

Супертихий
Для максимального комфорту в спеку кондиціонер повинен охолоджувати повітря не тільки ефективно, а й тихо. Кондиціонер Expert з тихим режимом, що продукує лише 16 дБ(A). Шум 16 дБ(A) – це навіть тихіше, ніж ви уявляєте. Ви навіть не помітите коли кондиціонер працює, тому ви зможете повністю зосередитися на своїх справах.

Характеристики HAIER AS35XCAHRA/1U35MEHFRA-1

Тип кондиціонер
Конструкція спліт-система
Маркування 35
Площа приміщення 36 м²
Монтаж внутрішнього блоку настінний
Режими роботи турборежим
Функціональні особливості функція iFeel
Адаптація до від'ємної температури -20 C
Управління пульт
Потужність в режимі охолодження 3.5 кВт
Потужність в режимі обігріву 4.2 кВт
Споживана потужність при охолодженні 0.87 кВт
Споживана потужність при обігріві 1.03 кВт
Максимальна споживана потужність 4.25 кВт
Енергоефективність EER 8.5 (SEER)
Енергоефективність COP 4.75
Тип компресора інверторний
Тип фреону R32
Дисплей так
Додатково фільтр грубої очистки
Рівень шуму, внутрішній блок 39 дБ
Рівень шуму, зовнішній блок 49 дБ
Габарити внутрішнього блоку 89.5 x 31.3 x 23.6 см
Габарити зовнішнього блоку 80 х 55.3 х 27.5 см
Вага внутрішнього блоку 11.3 кг
Вага зовнішнього блоку 30 кг
Колір білий
Також шукають потужні