Кондиціонер Idea ISR-09HR-SA7-N1 ION серiя Samurai

Код товару: 1128511
Немає в наявності
  • Інформація по Idea ISR-09HR-SA7-N1 ION
  • Виробник: Idea
  • Гарантія: 60 міс.
  • Код виробника: ISR-09HR-SA7-N1 ION
  • Вага: 32.38 кг.

Опис Кондиціонер Idea ISR-09HR-SA7-N1 ION серiя Samurai

Кондиціонери Idea серії Samurai - це яскраві представники надійних і економічних спліт-систем без інвертора. Якість збірки і комплектуючих в цих моделях традиційно на високому рівні і відповідає європейським стандартам безпеки для людини і навколишнього середовища. Ще однією незаперечною перевагою кондиціонерів є їх зважена і доступна ціна. Такий рівень ціни досягається за рахунок виключення рідко використовуваних специфічних функцій при наявності всіх основних режимів роботи для домашнього комфорту.

режим осушення
Кондиціонери Idea ефективно борються з високою вологістю повітря в приміщенні, роблячи мікроклімат свіжим і затишним. Це кращий вибір для видалення зайвої вологи з навколишнього атмосфери. Працюючи в режимі осушення, кондиціонер чергує вентиляцію та охолодження повітря, в процесі такої роботи волога конденсується і виводиться з кімнати. Режим осушення особливо затребуваний в міжсезоння або в заміському будинку після зими, коли проблема вогкості особливо актуальна.

Нічний режим
Хороше самопочуття на ранок в більшості залежить від спокійного повноцінного нічного відпочинку. Виспатися вночі вам допоможе режим комфортного сну, який активується натисканням кнопки на дистанційному пульті. Працюючи в нічному режимі, кондиціонери Idea автоматіческіm контролюють температуру і вологість в спальні, а також працюють, видаючи мінімум шуму. Завдяки цьому ви прокинетеся вранці бадьорим і повністю відпочив. Ця функція не тільки забезпечує комфорт під час сну, а й заощаджує споживану електроенергію в порівнянні зі звичайним режимом роботи обладнання.

Функція самодіагностики
Кондиціонери Idea серії Samurai оснащені функцією самодіагностики. Виявляючи і усуваючи неполадки в роботі на самому ранньому етапі, вдається уникнути серйозних неполадок в роботі. Функція самодіагностики допомагає продовжити експлуатаційний термін спліт-системи, робить роботу обладнання стабільною і більш ефективною.

Характеристики Кондиціонер Idea ISR-09HR-SA7-N1 ION серiя Samurai

Рекомендуемая обслуживаемая площадь до 25 м2
Мощность охлаждения 2,5 кВт
Мощность обогрева 2,62 кВт
EER 3,2
COP 3,61
Энергопотребление (охлаждение) 0,78 кВт
Энергопотребление (обогрев) 0,735 кВт
Тип хладагента R 410A
Пульт есть
Охлаждение есть
Обогрев есть
Осушение есть
Ионизация есть
Вентиляция (рециркуляция) есть
Антиаллергенный фильтр нет
Антибактериальный фильтр нет
Дезодорирующий фильтр нет
Катехиновый фильтр нет
Фотокаталический фильтр нет
Ультразвуковая очистка нет
Шум (наружный блок) 50 дБ
Шум (внутренний блок) 37 дБ
Габариты (наружный блок) 665х420х280 мм
Габариты (внутренний блок) 690х283х199 мм
Вес (наружный блок) 21 кг
Вес (внутренний блок) 7 кг