Кондиціонер Idea ISR-12HR-MA0-DN1

Код товару: 1035375
Немає в наявності
  • Інформація по Idea ISR-12HR-MA0-DN1
  • Виробник: Idea
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: ISR-12HR-MA0-DN1
  • Вага: 30 кг.
  • Короткий опис:

    кондиціонер, спліт-система, маркування - 12, площа приміщення - 32 м², настінний, адаптація до від'ємної температури - -15 C, пульт, Потужність в режимі охолодження - 3.8 кВт, Потужність в режимі обігріву - 4.05 кВт, інверторний, R410A, дисплей - так, рівень шуму, внутрішній блок - 40 дБ, габарити внутрішнього блоку - 71.5 x 28.5 x 19.4 см, білий

Опис Idea ISR-12HR-MA0-DN1

Користуйтеся перевіреною технікою
Висока ефективність, простота в експлуатації і обслуговуванні - девіз компанії Idea. Встановивши в будинку кондиціонер Idea ISR-HR-MA0-DN1, ви забезпечите затишний свіжий мікроклімат в будинку незалежно від погоди на вулиці. Кондиціонер ефективний в широкому діапазоні зовнішніх температур: на охолодження він працює при зовнішніх температурах від +16 до +42 градусів, на обігрів при температурі за вікном в межах + 15 ... -15 градусів. В кондиціонер може бути опціонально встановлений Wi-Fi модуль, який дасть можливість дистанційно керувати роботою з допомогою мобільного гаджета.

Інверторна технологія
Інверторний компресор стабільно працює при широкому діапазоні напруги живлення, він демонструє високу продуктивність в будь-яких погодних умовах і здатний з високою точністю підтримувати задану температуру в приміщенні. Інверторний компресор видає менше шуму і вібрації, він більш енергоефективний. Відсутність постійних включень - виключень продовжує робочий ресурс обладнання.

Підвищена тепловіддача
Теплообмінник Idea ISR-HR-MA0-DN1 володіє підвищеною тепловіддачею, яка досягається завдяки збільшенню площі поверхні теплообміну. Трубки теплообмінника мають спеціальну конструкцію з насічками на внутрішній поверхні. Завдяки цьому тепловіддача підвищується до 28% при зниженні рівня енергоспоживання. Пластини теплообмінника покриті гідрофільним шаром, який швидко видаляє конденсат з внутрішнього блоку і захищає поверхню від атмосферних явищ і впливів агресивного зовнішнього середовища.

Функції самодіагностики і самоочищення
За допомогою функції самодіагностики вдається уникнути серйозних поломок техніки і виявити неполадки на ранньому етапі їх виникнення. Функція самоочищення перешкоджає утворенню цвілі на теплообміннику і внутрішньому блоці, вона не відключає вентилятор внутрішнього блоку після виключення кондиціонера до повного осушення поверхонь.

Режими роботи
Режим осушення видаляє з повітря надлишкову вологу і підтримує комфортний свіжий мікроклімат в будинку. Режим Турбо дає змогу швидко встановити потрібну температуру в приміщенні (актуальний як при охолодженні, так і при обігріві). Нічний режим встановлює комфортну атмосферу в кімнаті для здорового спокійного сну всю ніч. У нічному режимі кондиціонер знижує рівень шуму, рівень енергоспоживання також знижується до мінімуму.

Характеристики Idea ISR-12HR-MA0-DN1

Тип кондиціонер
Конструкція спліт-система
Маркування 12
Площа приміщення 32 м²
Монтаж внутрішнього блоку настінний
Режими роботи турборежим
Функціональні особливості самоочищення
Адаптація до від'ємної температури -15 C
Управління пульт
Потужність в режимі охолодження 3.8 кВт
Потужність в режимі обігріву 4.05 кВт
Тип компресора інверторний
Тип фреону R410A
Дисплей так
Рівень шуму, внутрішній блок 40 дБ
Рівень шуму, зовнішній блок 55 дБ
Габарити внутрішнього блоку 71.5 x 28.5 x 19.4 см
Габарити зовнішнього блоку 72 x 49.5 x 27 см
Вага внутрішнього блоку 7.6 кг
Вага зовнішнього блоку 23.5 кг
Колір білий
Також шукають потужні