Кондиціонер Mitsubishi Design inverter (MSZ-EF42VEW/MUZ-EF42VE)

Код товару: 823099
Під замовлення
93098 Грн
  • Інформація по Mitsubishi MSZ-EF42VEW/MUZ-EF42VE
  • Виробник: Mitsubishi
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: Design inverter
  • Код виробника: MSZ-EF42VEW/MUZ-EF42VE
  • Вага: 55 кг.
  • Короткий опис:

    кондиціонер, спліт-система, маркування - 14, площа приміщення - 42 м², настінний, адаптація до від'ємної температури - -15 C, пульт, Потужність в режимі охолодження - 4.6 кВт, Потужність в режимі обігріву - 5.4 кВт, інверторний, R410A, рівень шуму, внутрішній блок - 42 дБ, габарити внутрішнього блоку - 89.5 x 29.9 x 19.5 см, білий

Опис Mitsubishi Design inverter

Кондиціонер Mitsubishi Electric Design inverter (MSZ-EF42VEW / MUZ-EF42VE) дозволяє здійснювати рівномірний обігрів і охолодження температури в приміщенні до 45 кв.м. Вентилятор "" SilentMode "" передбачає Сверхтихий режим роботи, що актуально в спальнях і дитячих кімнатах. Оптимальну швидкість повітряного потоку в режимах нагріву і охолодження створює система жалюзі. Наноплатіновий фільтр моделі набагато ефективніше, ніж катехиновий. Швидкість фільтрації повітряного потоку через внутрішні MSZ-EF блоки збільшена до максимуму, що дозволяє в мінімальний термін очистити повітря в приміщенні від запахів і пилу.

У кондиціонерах Mitsubishi Electric присутня система аналізу реальної температури, що дозволяє максимально точно вибрати і утримувати ту температуру повітря, яка найбільш оптимальна для конкретної людини. Настінний внутрішній блок Mitsubishi Electric Design inverter має потужну систему фільтрації повітря. Вбудований в пристрій наноплатіновий фільтр, який сприяє антибактеріальної і антивірусної очищенню повітря, а також знищує запахи. Фільтр очищає повітря від хвороботворних вірусів і бактерій, зберігаючи здоров'я людини. Режим «Econo Cool». Відомо, що підвищення цільової температури всього на 2 ° C в режимі охолодження дозволяє знизити споживання електроенергії на 20%. Для того щоб людина не помітив підвищення температури і продовжував відчувати себе комфортно, передбачено особливий алгоритм роботи жалюзі.

Автоматична заслінка. Горизонтальна повітряна заслінка автоматично закривається при відключенні кондиціонера. При цьому вона повністю приховує отвір подачі повітря і елементи системи розподілу повітря. Хитання горизонтальної заслінки. Завдяки режиму гойдання горизонтальної повітряної заслінки потік повітря рівномірно розподіляється по приміщенню. Автоматична швидкість вентилятора. У міру наближення до цільової температурі швидкість вентилятора внутрішнього блоку автоматично зменшується. 24-х годинний тижневий таймер. Таймер дозволяє організувать автоматичну роботу системи кондиціонування протягом тижня. Для кожного дня тижня може бути задано 4 включення / вимикання, а також зміна цільової температури.

Характеристики Mitsubishi Design inverter

Тип кондиціонер
Конструкція спліт-система
Маркування 14
Площа приміщення 42 м²
Монтаж внутрішнього блоку настінний
Режими роботи рециркуляція повітря
Функціональні особливості фільтрація повітря
Адаптація до від'ємної температури -15 C
Управління пульт
Потужність в режимі охолодження 4.6 кВт
Потужність в режимі обігріву 5.4 кВт
Максимальна споживана потужність 1.46 кВт
Енергоефективність EER 3.28
Енергоефективність COP 3.7
Тип компресора інверторний
Тип фреону R410A
Рівень шуму, внутрішній блок 42 дБ
Рівень шуму, зовнішній блок 50 дБ
Габарити внутрішнього блоку 89.5 x 29.9 x 19.5 см
Габарити зовнішнього блоку 80 х 55 х 28.5 см
Вага внутрішнього блоку 11.5 кг
Вага зовнішнього блоку 35 кг
Колір білий
Також шукають потужні