Кондиціонер Mitsubishi Deluxe inverter Zubadan (MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VEHZ)

Код товару: 761260
Немає в наявності
  • Інформація по Mitsubishi MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VEHZ
  • Виробник: Mitsubishi
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: Deluxe inverter Zubadan
  • Код виробника: MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VEHZ
  • Вага: 55 кг.
  • Короткий опис:

    кондиціонер, спліт-система, маркування - 9, площа приміщення - 25 м², настінний, адаптація до від'ємної температури - -25 С, пульт, Потужність в режимі охолодження - 2.5 кВт, Потужність в режимі обігріву - 3.2 кВт, інверторний, R410A, рівень шуму, внутрішній блок - 44 дБ, габарити внутрішнього блоку - 92.5 x 30.5 x 23.4 см, білий

Опис Mitsubishi Deluxe inverter Zubadan

Кондиціонер Mitsubishi Electric Deluxe inverter Zubadan (MSZ-FH25VE / MUZ-FH25VEHZ) є не просто кондиціонером, а й побутовим тепловим насосом. Тепловий насос Mitsubishi Electric Zubadan Deluxe Invertor відрізняється своєю здатністю стабільно і продуктивно працювати на обігрів приміщення при температурі -25 ° С! У ньому встановлений нагрівач піддону зовнішнього блоку.
У всі часи, створюючи кондиціонери повітря для будинку, компанія Mitsubishi Electric переслідувала одну мету - створення природного комфорту. Багато років досліджень спрямовані на вивчення особливостей людського сприйняття і відчуттів. Серія кондиціонерів Mitsubishi Electric MSZ-FH VE втілила останні наукові і технологічні досягнення в області очищення повітря і розподілу повітряних потоків. Це кульмінація зусиль компанії Mitsubishi Electric, світового лідера в області виробництва елітарної продукції, по створенню здорової атмосфери у вас вдома.

Датчик 3D I-SEE створює тривимірну температурну картину приміщення і знаходить в ньому положення людей. На цих даних базуються режими автоматичного відхилення або наведення повітряного потоку, а також режим енергозбереження. Система очищення повітря Plasma Quad дозволяє швидко позбутися від бактерій, вірусів, алергенів і пилу. Вбудований дезодоруючий фільтр ефективно видаляє неприємні запахи. Природний повітряний потік кондиціонера Mitsubishi Electric MSZ-FH VEHZ передає особливості природного руху повітря і непомітно створює відчуття спокою і тиші.

Роздільне управління повітряними заслінками для широкого охоплення приміщення, а також для створення комфорту одночасно для декількох користувачів. Рекордно високий рівень енергоефективності дозволяє використовувати кондиціонер Mitsubishi Electric MSZ-FH VEHZ цілодобово, не піклуючись про вартість електроенергії. Низький рівень шуму - 20 дБ (MSZ-FH25VEHZ). Значні можливості по довжині магістралі хладагента і перепаду висот. Установка на старі трубопроводи: при заміні старих кондиціонерів з холодоагентом R22 на дані моделі не потрібна заміна або промивка магістралей.

Характеристики Mitsubishi Deluxe inverter Zubadan

Управління пульт
Також шукають зима-літо
Тип кондиціонер
Конструкція спліт-система
Маркування 9
Площа приміщення 25 м²
Монтаж внутрішнього блоку настінний
Режими роботи рециркуляція повітря
Функціональні особливості фільтрація повітря
Адаптація до від'ємної температури -25 С
Потужність в режимі охолодження 2.5 кВт
Потужність в режимі обігріву 3.2 кВт
Максимальна споживана потужність 0.58 кВт
Енергоефективність EER 9.1 (SEER)
Енергоефективність COP 4.9 (SCOP)
Тип компресора інверторний
Тип фреону R410A
Додатково антиалергійний фільтр
Рівень шуму, внутрішній блок 44 дБ
Рівень шуму, зовнішній блок 49 дБ
Габарити внутрішнього блоку 92.5 x 30.5 x 23.4 см
Габарити зовнішнього блоку 80 х 55 х 28.5 см
Вага внутрішнього блоку 13.5 кг
Вага зовнішнього блоку 37 кг
Колір білий