Кондиціонер Mitsubishi MSZEF35VGKBMUZEF35VG

Код товару: 1530269
Під замовлення
73013 Грн
  • Інформація по Mitsubishi MSZEF35VGKBMUZEF35VG
  • Виробник: Mitsubishi
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MSZEF35VGKBMUZEF35VG
  • Короткий опис:

    кондиціонер, спліт-система, маркування - 12, площа приміщення - 35 м², настінний, адаптація до від'ємної температури - -15 C, WI-FI, пульт, Потужність в режимі охолодження - 3.5 кВт, Потужність в режимі обігріву - 4 кВт, інверторний, R32, дисплей - так, рівень шуму, внутрішній блок - 43 дБ, габарити внутрішнього блоку - 88.5 х 29.9 х 19.5 см, сріблястий

Опис Mitsubishi MSZEF35VGKBMUZEF35VG

Mitsubishi Electric MSZ-EF35VGKB/MUZ-EF35VG - настінна інверторна спліт-система побутової серії Дизайн (Design Inverter), яку було створено на прохання італійського підрозділу Mitsubishi Electric, де дизайну приділяється особлива увага. Крім внутрішнього блоку, виконаного в чорному кольорі, в лінійці представлені блоки в сріблястому і білому виконанні.

Система розрахована на обслуговування житлових приміщень площею до 35 кв.м. за нижньої температурної межі в режимі обігріву -15 ⁰C.

Внутрішній блок укомплектований фільтром, що має бактерицидні властивості завдяки частинкам срібла в його основі, ІЧ-пультом дистанційного керування з підсвічуванням дисплея та інтегрованим інтерфейсом Wi-Fi. Він вирізняється своєю тихою роботою, відмінною енергоефективністю та спеціальною системою повітряних напрямних, що створюють оптимальну форму і швидкість повітряного потоку.

Тижневий таймер дасть Вам змогу встановити час увімкнення/вимкнення і зміни необхідної температури в розрізі кожного дня (це не стосується зміни режиму роботи - охолодження або обігрів).

Режим "I save" дасть змогу зберегти набір налаштувань як для режиму охолодження ("ECONO COOL"), так і для режиму обігріву. Це зручно для швидкого перемикання кондиціонера в економний режим роботи або для переходу до налаштувань, які Ви найчастіше використовуєте. Крім того, режим "I save" може використовуватися для чергового опалення, тому що мінімальна задана температура в цьому режимі становить +10 ⁰C.

Зовнішній блок MUZ-EF35VG оснащений системою, що відключає силові ланцюги в режимі очікування, скорочуючи при цьому енергоспоживання.

Слід зазначити можливість встановлення спліт-системи Мітсубісі Електрик MSZ-EF35VGKB/MUZ-EF35VG на магістралі, що працювали з фреоном R22.

Характеристики Mitsubishi MSZEF35VGKBMUZEF35VG

Тип кондиціонер
Конструкція спліт-система
Маркування 12
Площа приміщення 35 м²
Монтаж внутрішнього блоку настінний
Режими роботи охолодження
Функціональні особливості фільтрація повітря
Адаптація до від'ємної температури -15 C
Управління пульт
Потужність в режимі охолодження 3.5 кВт
Потужність в режимі обігріву 4 кВт
Споживана потужність при охолодженні 0.91 кВт
Споживана потужність при обігріві 0.95 кВт
Енергоефективність EER 8.8 (SEER)
Енергоефективність COP 4.6 (SCOP)
Тип компресора інверторний
Тип фреону R32
Дисплей так
Рівень шуму, внутрішній блок 43 дБ
Рівень шуму, зовнішній блок 49 дБ
Габарити внутрішнього блоку 88.5 х 29.9 х 19.5 см
Габарити зовнішнього блоку 80 х 55 х 28.5 см
Вага внутрішнього блоку 11.5 кг
Вага зовнішнього блоку 34 кг
Колір сріблястий
Також шукають потужні