Кондиціонер Samurai SMA-07HRDN1C

Код товару: 1156052
Немає в наявності
  • Інформація по Samurai SMA-07HRDN1C
  • Виробник: Samurai
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: SMA-07HRDN1C
  • Вага: 30 кг.
  • Короткий опис:

    кондиціонер, спліт-система, маркування - 7, площа приміщення - 20 м², настінний, адаптація до від'ємної температури - -15 C, пульт, Потужність в режимі охолодження - 2.1 кВт, Потужність в режимі обігріву - 2.2 кВт, інверторний, R410A, дисплей - так, рівень шуму, внутрішній блок - 37 дБ, габарити внутрішнього блоку - 72 х 20.1 х 27 см, білий

Опис Samurai SMA-07HRDN1C

Комфортна атмосфера в будь-який сезон року

Кондиціонер Samurai SMA-HRDN1B ION - це безшумна і ефективна кліматична техніка, за допомогою якої ви зможете контролювати мікроклімат в оселі, при цьому економно витрачаючи електроенергію. Оснащений сучасним інверторним компресором, кондиціонер працює в режимі охолодження при зовнішніх температурах до +42 градуса, в режимі обігріву його можна використовувати при температурі за вікном до -15 градусів.

Корисна іонізація

Продуктивний іонізатор виробляє мільйони негативно заряджених іонів, які здатні притягувати до себе мікрочастинки пилу, спори цвілі, віруси і бактерії, нейтралізувати їх і, таким чином, очищати повітря приміщенні. З кондиціонером Samurai SMA-HRDN1B ION в вашому домі пануватиме свіжа і здорова атмосфера.

Інверторна технологія

Samurai SMA-HRDN1B ION оснащений інверторним компресором, який здатний швидко встановити задану температуру в кімнаті і з високою точністю підтримувати її в подальшому. Кондиціонер автоматично регулює частоту оборотів, не вдаючись до частого вмикання - вимикання, за рахунок цього він працює набагато тихіше, довше і ефективніше.

Нічний режим

Комфортний сон - запорука здоров'я і енергії протягом дня. Для того, щоб створити умови для повноцінного нічного відпочинку, активуйте нічний режим, який встановлює ідеальний мікроклімат в спальні. Працюючи в нічному режимі, Samurai SMA-HRDN1B ION підтримує оптимальну температуру і вологість, працює в мінімальному шумовому діапазоні. Крім цього, значно знижується споживання електроенергії в порівнянні зі стандартними режимами.

Покращена тепловіддача

Теплообмінник в Samurai SMA-HRDN1B ION має підвищену тепловіддачу, яка досягається завдяки збільшенню площі поверхні теплообміну. Трубки спеціальної конструкції тут мають насічки на внутрішній поверхні, за рахунок чого тепловіддача підвищується до 28 %, збільшується ефективність роботи системи при одночасному зниженні рівня енергоспоживання.

Самоочищення і самодіагностика

Функція самоочищення не відключатиме вентилятор внутрішнього блоку після виключення кондиціонера до повного осушення поверхонь. Так вдається уникнути утворення цвілі на теплообміннику і внутрішньому блоці. Вбудована програма самодіагностики допомагає виявити проблеми в роботі на ранній стадії, щоб не допустити серйозних поломок.

Характеристики Samurai SMA-07HRDN1C

Виробник Samurai
Модель SMA-07HRDN1C
Артикул SMA-07HRDN1C
Тип кондиціонер
Конструкція спліт-система
Маркування 7
Площа приміщення 20 м²
Монтаж внутрішнього блоку настінний
Режими роботи обігрів \n осушення повітря \n нічний \n турборежим
Функціональні особливості самоочищення \n система самодіагностики \n авторестарт \n антикорозійне покриття зовнішнього блоку \n функція iFeel
Адаптація до від'ємної температури -15 C
Управління пульт
Потужність в режимі охолодження 2.1 кВт
Потужність в режимі обігріву 2.2 кВт
Охолодження 7000 БТЕ/год
Теплопродуктивність 7000 БТЕ/год
Споживана потужність при охолодженні 0.615 кВт
Споживана потужність при обігріві 0.62 кВт
Максимальна споживана потужність 0.62 кВт
Енергоефективність EER 5.8 (SEER)
Енергоефективність COP 3.9 (SCOP)
Тип компресора інверторний
Тип фреону R410A
Дисплей так
Додатково фільтри тонкої очистки
Рівень шуму, внутрішній блок 37 дБ
Рівень шуму, зовнішній блок 50 дБ
Габарити внутрішнього блоку 72 х 20.1 х 27 см
Габарити зовнішнього блоку 66 х 53 х 24 см
Вага внутрішнього блоку 7.7 кг
Вага зовнішнього блоку 23 кг
Колір білий