Модуль SFP D-Link 436XT-BXU/40KM

Код товару: 1015114
Під замовлення
2607 Грн
  • Інформація по D-Link 436XT-BXU/40KM
  • Виробник: D-Link
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: 436XT-BXU/40KM
  • Вага: 0.022 кг.
  • Короткий опис:

    Тип роз'єму - LC, Швидкість передачі даних - 10 Гбіт/с, Розміри - 57.5 x 14 x 8.55 мм

Опис D-Link 436XT-BXU/40KM

Серія 10G SFP + Module D-Link - це трансивери з можливістю гарячої заміни, які встановлюються в порти SFP + комутаторів і забезпечують роботу мереж Ethernet на швидкості 10 Гбіт / с. Трансивери серії 10G SFP + Module D-Link пропонують користувачам широкі можливості підключення до мереж 10-гігабітного Ethernet і призначені для дата-центрів, приміщень, для розміщення комутаційного обладнання, а також вирішення завдань провайдерів телекомунікаційних послуг.
 
Покращений формат Small Form-factor Pluggable
Трансивери використовують покращений формат Small Form-factor Pluggable (SFP +). Форм-фактор SFP + менше, ніж інші форм-фактори, такі як Xenpak, X2 і 10G XFP, і забезпечує низькі витрати, низьку рассеиваемую потужність і високу щільність портів. Трансивери забезпечують необхідне посилення сигналу для передачі даних від порту до мережевого кабелю, і навпаки, для прийому даних портом від мережевого кабелю.
 
Гаряче підключення
Все трансивери D-Link підтримують можливість гарячого підключення. Підключення трансивера до включеному пристрою не приведе до виникнення будь-яких проблем. Це дозволяє підключати або відключати трансивери без переривання роботи іншої мережі.
 
Швидкість 10 Гбіт / с
Трансивери призначені для роботи в мережах 10-гігабітного Ethernet, що дозволяє домогтися дуже швидкої передачі даних. Десятикратне збільшення в порівнянні з 1 Гбіт / с дозволяє комутатора швидше і в більшому обсязі обробляти потоки даних.
 
Цифрова діагностика DDM
Деякі з 10G SFP + трансиверів1 мають функцію відстеження критичних параметрів в реальному часі (DDM), включаючи вхідну і вихідну потужність, температуру і напругу. Це забезпечує зручність спостереження за станом волоконно-оптичної лінії і раннє виявлення проблем.
 
Двонаправлена (WDM) технологія2
Двонаправлена (WDM) технологія дозволяє забезпечити прийом і передачу даних по одному волокну, використовуючи дві різні довжини хвиль. Це допомагає заощадити на вартості розгортання додаткових оптоволоконних кабелів, а також забезпечує більш гнучкий розподіл смуги пропускання.
 
1Только DEM-431XT-DD, DEM-432XT-DD, DEM-433XT-DD і DEM-435XT-DD.
2Только моделі DEM-436XT-BXD і DEM-436-BXU.

Характеристики D-Link 436XT-BXU/40KM

Тип модуль SFP+
Количество 1
Тип волокна одномодовый
Пропускная способность 10 Гбит/с
Длина волны 1270/1330 нм
Тип разъёма LC
Дальность передачи до 40 км