Люлька Cybex Priam Lux Mustard Yellow (522000965)

Код товару: 1438199
Під замовлення
12609 Грн
  • Інформація по Cybex 522000965
  • Виробник: Cybex
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Priam Lux Mustard Yellow
  • Код виробника: 522000965
  • Короткий опис:

    Вік дитини - з народження, вага дитини - до 9 кг, Колір - жовтий, розміри - 87 х 48 х 25-60 см

Опис Cybex Priam Lux Mustard Yellow

Практична люлька Cybex Priam Lux (Сайбекс Приам Люкс) є втіленням класичної німецької надійності. Дана модель розрахована на прогулянки з дитиною, вага якої не перевищує дев'яти кілограмів (зазвичай одного року). Вона оснащена всіма функціями, які можуть зацікавити сучасних батьків, які живуть в динамічному темпі. Її функціонал поліпшений за рахунок полегшеного корпусу, міцної оббивки і чохла для неї, який відмінно тримає форму. Люлька Cybex Priam Lux (Сайбекс Приам Люкс) легка, безпечна і дуже зручна для малюка з перших днів його життя. Її можна використовувати для безтурботних прогулянок як по міських вулицях, так і по просілкових доріжках. Яскравим доповненням до високого функціоналу стало стилістичне оформлення оригінальної моделі від німецького бренду. Однотонна оббивка темного кольору відрізняється практичністю і відмінно вписується в урбаністичний стиль. Така модель обов'язково приверне до себе увагу. Це справжня знахідка для модних мам і сучасних тат.

Переваги Cybex люльки Priam Lux

Люлька Cybex Priam Lux (Сайбекс Приам Люкс) компактна, але комфортна для малюка з перших днів його життя. Її при необхідності можна використовувати до однорічного віку. Зовні виробник обробив її міцним синтетичним матеріалом, який не вигоряє на сонці. З внутрішньої сторони вона оббита натуральним матеріалом, який має гіпоалергенні властивості. На дні люльки, виконаної з міцного пластику, передбачені підніжки. Завдяки їх наявності люльку можна використовувати в якості мобільної колиски. М'який матрац зробить прогулянки ще більш комфортними. Він оснащений функцією пам'яті. У капюшон люльки Cybex Priam Lux (Сайбекс Приам Люкс) вмонтована ручка, завдяки якій її можна переносити разом з дитиною. Крім того, завдяки наявності застібки-блискавки до каптура можна додавати додаткову секцію. На ній виробник передбачив оглядове віконце, щоб в будь-який момент мама могла спостерігати за малюком.

У комплектацію входить утеплений чохол, а великий капюшон, який регулюється безшумно з зовнішнього боку, надійно вкриє маленького мандрівника від яскравих сонячних променів, вітру, дощу і снігу. Відмінною особливістю даної моделі є наявність сітчастих вставок на капюшоні і задній панелі люльки. Завдяки цьому рішенню навіть в спекотну літню погоду в колисці підтримується оптимальний для дитини мікроклімат. Монтаж люльки на шасі здійснюється в лічені секунди завдяки наявності спеціальної кнопки.

Характеристики Cybex Priam Lux Mustard Yellow

Вік дитини з народження
Вага дитини до 9 кг
Зовнішній матеріал текстиль
Внутрішній матеріал бавовна
Вага 4.9 кг
Розміри 87 х 48 х 25-60 см
Колір жовтий