Корпус Qube SNOW_FMMU3

Код товару: 1234369
Під замовлення
2703 Грн
  • Інформація по QUBE SNOW_FMMU3
  • Виробник: QUBE
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: SNOW_FMMU3
  • Вага: 5.789 кг.
  • Габарити: 52x42x25 см.
  • Короткий опис:

    Геймерські, Miditower, ATX, Micro - ATX, Mini - ITX, Слотів розширення - 7, Вентилятори - 4 х 120 мм, Додатково - Back 1x12 см, Top 2x12 см, Bottom 2x12 см, GPU - до 295 мм, CPU - 160 мм, PSU - н.д., кулери з підсвічуванням, на передній панелі, на задній панелі, 200 x 470 x 310 мм, 4.82, білий

Опис QUBE SNOW_FMMU3

QUBE SNOW_FMMU3 – це MiddleTower корпус білосніжно білого кольору з підтримкою материнських плат форм-фактора ATX. Стандартна та звична більшості користувачів форма паралелепіпеда доповнена в цій моделі бічною панеллю із міцного та тонованого загартованого скла. Завдяки цьому залишається можливість бачити начинку корпусу, зокрема вентилятори або СВО з підсвічуванням. Ще однією особливістю даної моделі є передня металева панель нестандартної форми, схожої на призму, з перфорацією по всій поверхні. Безліч дрібних отворів також присутні на верхній, нижній та задній панелях. Таке рішення забезпечує відмінну вентиляцію усередині корпусу. Для захисту від попадання пилу та бруду встановлені протипилові фільтри.

Внутрішнього простору корпусу цілком достатньо для встановлення всіх необхідних комплектуючих, а також рідинної системи з радіатором 360 мм спереду або 240 мм зверху. Тут знайде собі місце: материнська плата Mini-ITX, microATX або ATX, процесорний кулер заввишки до 160 мм та відеокарта завдовжки до 295 мм. Для блоку живлення передбачено місце внизу корпусу для кращого охолодження. Там можна акуратно організувати прокладку кабелів.

Оптимальний повітряний потік забезпечать три встановлені вентилятори 120 мм на передній частині корпусу і один такого ж діаметра ззаду. Всі вони оснащені RGB підсвічуванням. Користувач має можливість замінити передні вентилятори на моделі більше діаметром (140 мм), а також встановити до двох вентиляторів 120 мм зверху і знизу.

На верхній панелі корпусу розташувалися всі необхідні кнопки та порти: два USB 2.0, один USB 3.0, кнопка включення та перезавантаження ПК, роз'єми для навушників та мікрофона.

Характеристики QUBE SNOW_FMMU3

Клас корпусу Геймерські
Також шукають прозорі
Типорозмір Miditower
Спосіб установки вертикальний
Підтримувані материнські плати Mini - ITX
Наявність блоку живлення без блоку живлення
Розташування блоку живлення нижнє
Кількість зовнішніх відсіків 5.25 " відсутній
Кількість зовнішніх відсіків 3.5 " відсутній
Кількіть внутрішніх відсіків 3.5" 2
Кількість внутрішніх відсіків 2.5 " 1
Кількість слотів розширення 7
Кількість і розмір встановлених вентиляторів 4 х 120 мм
Місця для додаткових вентиляторів Top 2x12 см
Охолоджуючі елементи вентиляційні решітки
Пиловий фільтр так
Підтримка рідинного охолодження так
Зовнішні роз'єми 2 x Audio
Особливості вікно на бічній панелі
Встановлення довгих відеокарт до 295 мм
Максимальна висота процесорного кулера 160 мм
Максимальна довжина БЖ н.д.
Наявність підсвічування на передній панелі
Матеріал корпусу пластик
Розмір, мм 200 x 470 x 310 мм
Вага, кг 4.82
Колір білий
(Збірка) Перекривають кулери зовнішні відсіки 5.25 ні