Корпус Vinga Cobalt

Код товару: 899184
Немає в наявності
  • Інформація по Vinga Cobalt
  • Виробник: Vinga
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Cobalt
  • Вага: 10 кг.
  • Габарити: 38x38x30 см.
  • Короткий опис:

    Геймерські, Full Tower, ATX, Extended-ATX, Micro - ATX, Mini - ITX, Слотів розширення - 8, Вентилятори - 1 х 120 мм, Додатково - Front 2x12/14 см, Top 3x12 or 2x14 см, GPU - до 440 мм, CPU - 180 мм, PSU - 238 мм, 540 х 231 х 521 мм

Опис Vinga Cobalt

Корпус Vinga Cobalt призначений для ігрових комп'ютерів. Він має значні габарити, але є досить компактним, щоб поміститися в спеціальній комірці тумби офісного столу. У нього можна монтувати один з трьох найпоширеніших типорозмірів материнських плат ITX і ATX: стандартний, micro або mini. У комплект входить вбудований всередину блоку вентилятор діаметром 12 см, який ефективно забезпечить продув нагрілися деталей для виведення гарячого повітря за межі корпусу через вентиляційні решітки. Є місця для установки двох додаткових вентиляційних пристроїв. Передбачений відсік для монтажу процесорного кулера висотою до 180 мм. Також в Cobalt можна встановити відеокарту довжиною до 44 см і блок живлення розміром не більше 23.8 см.

Дизайн моделі вражає: матові решітки на тильній і фронтальної панелях, облямовані чорною пластмасовою рамою віконця на бічних сторонах, виконані з пластика з червонуватим відтінком - кожен штрих випромінює завершеність, осмисленість. Крізь напівпрозорі пластини стінок видно окружності осередків, призначених під установку вентиляторів: в них вмонтовані декоративні неонові лампи. Все це робить зовнішній вигляд корпусу елегантним, солідним, навіть в деякій мірі шляхетним. Стінки конструкції виготовлені з пластику та листового металу товщиною 0.9 мм. Під розміщення обладнання відведено 10 відсіків і 8 слотів розширення. Присутні 4 роз'єми USB і 1 для Audio.

Характеристики Vinga Cobalt

Клас корпусу Геймерські
Розмір, мм 540 х 231 х 521 мм
Також шукають прозорі
Типорозмір Full Tower
Спосіб установки вертикальний
Підтримувані материнські плати Mini - ITX
Наявність блоку живлення без блоку живлення
Кількіть внутрішніх відсіків 3.5" 2
Кількість внутрішніх відсіків 2.5 " 4
Кількість слотів розширення 8
Кількість і розмір встановлених вентиляторів 1 х 120 мм
Місця для додаткових вентиляторів Top 3x12 or 2x14 см
Охолоджуючі елементи вентиляційні решітки
Зовнішні роз'єми Audio
Особливості вікно на бічній панелі
Встановлення довгих відеокарт до 440 мм
Максимальна висота процесорного кулера 180 мм
Максимальна довжина БЖ 238 мм
Рекомендована довжина проводів БЖ Інші 500 мм
Матеріал корпусу пластик
Базова модель VINGA Cobalt