Килимок для миші з бездротовим зарядним пристроєм Choetech (T543-F) RGB Illuminated 15W Wireless Charging Mouse Pad

Код товару: 1417101
Немає в наявності
  • Інформація по Choetech T543-F
  • Виробник: Choetech
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: T543-F
  • Вага: 0.106 кг.
  • Короткий опис:

    Килимок для миші з бездротовим зарядним пристроєм Choetech (T543-F) RGB Illuminated 15W Wireless Charging Mouse Pad

Опис Килимок для миші з бездротовим зарядним пристроєм Choetech (T543-F) RGB Illuminated 15W Wireless Charging Mouse Pad

Килимок для миші з бездротовою зарядкою Choetech RGB з підсвічуванням потужністю 15 Вт
На правій стороні цього килимка для миші розташована вбудована бездротова зарядка, яка забезпечує швидке бездротове заряджання до 15 Вт. Він сумісний з усіма смартфонами, які підтримують бездротову зарядку, включаючи, але не обмежуючись цим, нові iPhone 14, iPhone 13, iPhone 12, iPhone 11, iPhone X, iPhone 8 (iPhone 8 та новіші) та всі інші пристрої з підтримкою Qi. Він також може заряджати ваші навушники, які підтримують бездротову зарядку, включаючи, але не обмежуючись нові AirPods 3-го покоління, AirPods Pro, AirPods 2-го покоління. (ПРИМІТКА: для швидкого заряджання потужністю 10 Вт потрібен адаптер живлення 9 В 2 А або інший адаптер QC3.0/2.0.Адаптер не входить.

Кілька режимів освітлення
Цей килимок для миші дуже великий (800 * 300 * 6 мм), і він має 7 монохроматичних режимів освітлення, 1 режим поступової зміни, 1 режим миготіння, одну кнопку управління режимами освітлення (червоний, зелений, синій, фіолетовий, зелений, жовтий та білий). Натисніть і утримуйте протягом 3 секунд, щоб вимкнути в будь-якому режимі, а потім натисніть ще раз, щоб увімкнути. Він об’єднав килимок для миші та функцію бездротової зарядки QI в одне ціле. Проста зарядка і дуже тонка, легко переносима. Є 3 індикатори режиму заряджання - червоний означає заряджання, Зелений означає повну зарядку, синій - режим очікування.

Управління в один дотик
Управління в один дотик призначене для перемикання кольорів підсвічування та вимкнення. Виберіть улюблений колірний режим та насолоджуйтесь грою. неслизька основа і поверхня килимка для миші зі штучної шкіри мають пилозахисні та водонепроникні властивості. Живлення від USB-штекера та драйвер не потрібне. Одна кнопка керування дозволяє легко перемикати режими роботи світлодіодів. Просто залиште пристрої з підтримкою Qi в індукційній зоні, і вони автоматично почнуть заряджатися.

Килимок для миші з бездротовою зарядкою 2 в 1
Килимок для миші та функція бездротової зарядки QI завдяки чудовому дизайну комбінації 2 в 1 - поєднує зручність бездротової зарядки з продуктивним килимком для миші з мікротекстурою, більше не захаращує кабель у зоні зарядки, пропонує багато місця для ігор чи офісної роботи покращити ігровий досвід для геймерів або ефективність роботи в офісі.

Безпечний та надійний, елегантний килимок для миші
Цей килимок для миші з бездротовою зарядкою забезпечує максимальну безпеку ваших пристроїв, не турбуючись про перезарядження акумулятора телефону або порожній витраті енергії. високоякісна мідна котушка та поліуретановий матеріал роблять зарядку безпечнішою і краще відводять тепло, ніж інші пластикові бездротові зарядні пристрої.

Стандарт QI

Вихід: 15 Вт вхід 5 В / 3A 9 В / 2.22 A
Робоча частота: 100-200 кГц
Ефективність понад 70%
Відстань зарядки 3-8мм
Матеріал PU + тканина + гума + світловод

Характеристики Килимок для миші з бездротовим зарядним пристроєм Choetech (T543-F) RGB Illuminated 15W Wireless Charging Mouse Pad

Материал Ткань на резиновой основе
Габариты 800 х 300 х 6 мм
Цвет Черный
Наличие подсветки с подсветкой