Килимок для мишки Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad (943-000099)

Код товару: 737773
Немає в наявності
  • Інформація по Logitech 943-000099
  • Виробник: Logitech
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: G440 Hard Gaming Mouse Pad
  • Код виробника: 943-000099
  • Вага: 0.35 кг.
  • Габарити: 34x32x1 см.
  • Короткий опис:

    гума + тканина, ігрові, Колір - чорний

Опис Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad

НИЗЬКЕ ТЕРТЯ - ВИСОКА ШВИДКІСТЬ
Коли точність - запорука перемоги
Тверда полімерна поверхня килимка G440 з низьким коефіцієнтом тертя є ідеальною для ігор з високою швидкістю переміщення курсора, оскільки покращує управління мишкою і підвищує точність позиціонування курсора. Однорідна текстура поверхні підвищує точність датчиків, особливо ігрових датчиків Logitech G. А гумова основа і тверда полімерна серцевина забезпечують стійкість.

МОЖЛИВОСТІ
НИЗЬКИЙ КОЕФІЦІЄНТ ТЕРТЯ ПОВЕРХНІ
Усунуто інерцію
Поверхня килимка G440 з вкрай низьким коефіцієнтом тертя є ідеальною для точних і швидких переміщень миші. Для переміщення миші по поліпропіленовій поверхні килимка потрібно невелике зусилля, що скорочує число помилок позиціонування до мінімуму.

ОДНОРІДНА ТЕКСТУРА ПОВЕРХНІ
Максимальна ефективність
Груба структура і непродумана конструкція можуть негативно позначитися на ефективності датчика миші. Килимок G440 має чисту, однорідну текстуру поверхні. Це дозволяє датчику миші точніше перетворювати рух миші на переміщення курсора, що часто неможливо на неоднорідній або брудній поверхні столу.

ІДЕАЛЬНО ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ДАТЧИКІВ LOGITECH G
Ідеальне поєднання
Килимок G440 дозволяє максимально використовувати підвищену точність датчика оптичних і лазерних мишей. Текстура поверхні килимка G440 досить близька до оптимальних тестових умов для мишей з датчиками Logitech G.

СТІЙКА ГУМОВА ОСНОВА
Міцна і надійна основа
Тільки миша ковзає по килимку G440, а сам він нерухомий. Основа з натуральної гуми міцно пов"язана з високоміцною полістироловою серцевиною і надійно утримує килимок на столі.

БАГАТОШАРОВА КОНСТРУКЦІЯ
Комбінована міцність
Килимок G440 складається з трьох надійно зчеплених шарів. Верхній поліпропіленовий шар утворює поверхню килимка з низьким коефіцієнтом тертя. Високоміцна полістиролова серцевина служить надійною напівжорсткою основою. І нарешті, гумова підстава надійно утримує килимок на столі.

Характеристики Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad

Розмір (ширина) середній (300-400 мм)
Товщина 1.1 - 3 мм
Материал гума + тканина
Розміри 280 х 340 х 3 мм
Колір чорний
Особливості ігрові