Плита Electrolux RKG500004W

Код товару: 1171273
Немає в наявності
  • Інформація по ELECTROLUX RKG500004W
  • Виробник: ELECTROLUX
  • Країна-виробник: Румунія
  • Модель: RKG500004W
  • Вага: 44 кг.
  • Габарити: 55x93x70 см.
  • Короткий опис:

    Тип - газова, кількість конфорок - 4, тип духовки - газова, рельєфні, нижній нагрів, є, 85.5 см, 50 см, 65 см, 41 кг, білий

Опис ELECTROLUX RKG500004W

Функціональність і простота

Поєднання характеристик плити Electrolux RKG500004 дозволяють виділити її серед газових моделей інших брендів. Відмінна якість виконання, характерна для продукції бренду, дозволяє розраховувати на довгий термін служби. Вибір колірних рішень допоможе вам відмінно вписати нову техніку в уже готовий інтер'єр кухні. А зменшена ширина дозволить вам заощадити багато місця, якого часто так не вистачає.

Сучасний функціонал

Плита Electrolux RKG500004 працює повністю від газу. Таке рішення відмінно підійде для багатьох випадків, особливо якщо немає можливості підключення потужних електричних плит. Теплова енергія газу допоможе вам і з готуванням великих порцій страви, і з випічкою. Окремо варто відзначити можливість використання двох видів газу: метану і пропан-бутану. Для правильної роботи плити потрібно змінити газові форсунки (в комплекті поставляється набір форсунок для зрідженого газу).

Скляна кришка

Плита Electrolux RKG500004 накрита стильною і акуратною кришкою із загартованого скла. Корисність такого рішення не викликає сумнівів. По-перше, кришка в закритому вигляді захищає плиту від осідання пилу і забруднення. Тому вона довше буде виглядати охайною. По-друге, з піднятою кришки виходить відмінний екран, який не дасть потрапити на стіну бризок масла зі сковороди. Адже скло очистити набагато простіше і швидше, ніж стіну! Напевно, такий хід оцінять акуратні господині. Крім того, скляна кришка практично невидима у відкритому вигляді, тому не буде псувати ваш інтер'єр.

Все під рукою

Для зберігання приладдя в нижній частині плити Electrolux RKG500004 ви знайдете зручний висувний ящик. У нього можна відправити форми, жаровні, сковороди і все, що завгодно. Все під рукою, і при цьому не заважає!

Характеристики ELECTROLUX RKG500004W

Основні
Вид варильна поверхня з духовкою
Тип газова
Управління механічне
Варильна поверхня
Кількість конфорок 4
Кількість газових конфорок 4
Духова шафа
Тип духовки газова
Покриття робочої поверхні емальована
Обсяг духовки 53 л
Кількість скла дверцят 2
Можливості Нижній нагрів
Отвір для відводу пари
Легке очищення дверцят духовки
Комплектація деко
решітка
висувний ящик для приладдя
Конфорки
Діаметр передньої лівої 10 см
Діаметр передньої правої 7 см
Діаметр задньої лівої 5.4 см
Діаметр задньої правої 7 см
Потужність передньої лівої 3 кВт
Потужність передньої правої 2 кВт
Потужність задньої лівої 1 кВт
Потужність задньої правої 2 кВт
Додатково
Газ-контроль є
Електропідпал Так
Фізичні
Колір білий
Висота 85.5 см
Ширина 50 см
Глибина 60 см