Плита Electrolux RKR660203X

Код товару: 1276153
Немає в наявності
  • Інформація по ELECTROLUX RKR660203X
  • Виробник: ELECTROLUX
  • Країна-виробник: Румунія
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: RKR660203X
  • Вага: 46 кг.
  • Габарити: 66x94x70 см.
  • Короткий опис:

    Тип - електрична, кількість конфорок - 4, тип духовки - електрична, Гриль - так, електричний, Конвекція - так, телескопічні, верхній + нижній нагрів, вентилятор, вентилятор + верхній нагрів, гриль + верхній нагрів, гриль + верхній нагрів + вентилятор, кільцевий нагрівальний елемент + вентилятор, є, 85.8 см, 60 см, 60 см, 41 кг, нержавіюча сталь

Опис ELECTROLUX RKR660203X

Плита з великими можливостями
Модель плити Electrolux RKR660203X - це відмінний вибір для користувачів з будь-яким рівнем досвіду в готуванні. Вона відрізняється багатством функцій, відмінною якістю збірки і високим рівнем безпеки і надійності. Техніці скандинавського бренду довіряють сотні тисяч покупців по всьому світу, тому покупка такої плити - відмінне вкладення грошей.

Сучасний стиль
Дизайн плити Electrolux RKR660203X - відмінне поєднання сучасного стилю і зручності. Сріблястий корпус з чорними елементами гармонійно впишеться в сучасний інтер'єр приміщення. Корпус позбавлений химерності, але зберіг елегантність, притаманну дорогій техніці.

Електричне підключення
Плита Electrolux RKR660203X працює повністю від електрики. Таке рішення обумовлено тим, що робота без відкритого полум'я набагато безпечніше. Тому при можливості в житлових приміщеннях рекомендують використовувати тільки електроприлади.

Варильна поверхня
Склокерамічна варильна панель Electrolux RKR660203X виконана в чорному кольорі і має чотири окремих зони нагріву. Вона відрізняється вибором діаметра і потужності конфорок. Дві з них мають двоконтурну конструкцію, що дозволяє використовувати посуд будь-якого розміру. Зручне управління поворотними регуляторами на передній панелі залишає всю поверхню вільною для посуду. Також при цьому легше підтримувати чистоту.

Чудова випічка
Духовка в плиті Electrolux RKR660203X відрізняється великим об'ємом, якісним внутрішнім покриттям і функцією SteamBake. Крім стандартних програм випічки, у вас з'являється можливість додати пар. У багатьох випадках це дозволяє істотно прискорити процес приготування. А при випіканні хліба у вас вийде приголомшлива скоринка. Випічка немов з професійної пекарні тепер у вас вдома!

Характеристики ELECTROLUX RKR660203X

Тип електрична
Дисплей так
Клас енергоспоживання А
Напруга/частота 230 В/50 Гц
Ящик для посуду є
Зони нагріву склокераміка (Hi-Light)
Кількість конфорок 4
Потужність і тип конфорок Передня права 1.2 кВт
Тип духовки електрична
Корисний об'єм 58 л
Внутрішнє покриття емаль легкого очищення
Гриль так
Тип гриля електричний
Конвекція так
Тип очистки традиційний
Тип направляючих телескопічні
Режими приготування кільцевий нагрівальний елемент + вентилятор
Кількість направляючих 4
Індикатор температури так
Таймер є
Кількість скелець в дверцятах духівки 2
Особливості індикація залишкового тепла
Висота 85.8 см
Ширина 60 см
Глибина 60 см
Вага 41 кг
Колір нержавіюча сталь
Також шукають з шириною 56-60 см
Особливості духовки отвір для відводу пари
Підсвічування так