Плита Gorenje G5111SJ

Код товару: 1008543
Немає в наявності
  • Інформація по Gorenje G5111SJ
  • Виробник: Gorenje
  • Країна-виробник: Чехія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: G5111SJ
  • Вага: 37 кг.
  • Габарити: 58x95x72 см.
  • Короткий опис:

    Тип - газова, кількість конфорок - 4, тип духовки - газова, 85 см, 50 см, 59.4 см, 37 кг, сріблястий

Опис Gorenje G5111SJ

Форма духовки HomeMade PlusІдеальна духова шафа для професійних результатівДухова шафа, яка тепер ще просторіша, має овальну форму, що створює ефект традиційної дров’яної печі. Це забезпечує оптимальну циркуляцію повітря, що, повністю огортаючи страву, робить її ніжною та соковитою всередині й неймовірно хрусткою зовні. У камері об’ємом 71 л із заглибленими боковими стінками повітря розподіляється ще краще. Завдяки цьому у всій духовій шафі підтримується однакова температура, що забезпечує рівномірне випікання страви. Спеціальний напрямок циркуляції повітря створює професійні умови приготування їжі на одному або одночасно на кількох рівнях духової шафи.
Газові варильні поверхніДайте волю фантазіїГотувати, як шеф-кухар, може бути просто. Усе, що для цього потрібно, – ваша креативність, адже про решту подбає плита Gorenje з газовою варильною поверхнею. BigSurface, потужні конфорки ChefBurners та інші сучасні функції допомужуть вам у найвідчайдушніших кулінарних експериментах. Підключайте фантазію та дивуйте близьких чудовими стравами власного приготування.
Покриття SilverMatteНадзвичайно стійке й неймовірно гладке покриттяЯкість і тип емалі вкрай важливі для якості духовки та її роботи. SilverMatte — високостійкий і міцний матеріал, який може витримувати екстремальний жар. Позбавлений мікропор, він покриває поверхні духовки й дек, що робить їх стійкими до високих температур. Потрійне покриття зсередини сприяє відбиттю високої температури й забезпечує додаткову ізоляцію. Тому внутрішня поверхня духовки завжди залишається стерильною й безпечною.
BigSpaceБільше простору для свободи кулінарної творчостіЗавдяки збільшеному об’єму духовки (до 70 літрів) можна готувати більшу кількість страв одночасно. Оптимізований потік повітря вільно циркулює всередині, і в духовці BigSpace можна легко розмістити навіть величезну індичку.

SuperSizeУпораються з будь-якою кількістюПлити Gorenje мають збільшену площу випікання та використовують великі дека. Проте інноваційні рішення дали змогу оптимізувати енергоспожвання та забезпечити рівномірне приготування їжі незалежно від її кількості. Внутрішній простір духовки ефективно використовується по всій ширині, а передова технологія забезпечує рівномірність приготування на всіх рівнях.

Характеристики Gorenje G5111SJ

Основні
Вид варильна поверхня з духовкою
Тип газова
Управління механічне
Оформлення класичне
Класи ефективності
Клас енергоспоживання A
Варильна поверхня
Кількість конфорок 4
Кількість газових конфорок 4
Особливості HomeMADE: сводчатая форма духовки
Максимальна площа приготування 1 см²
Духова шафа
Тип духовки газова
Покриття робочої поверхні каталітична емаль
Обсяг духовки 70 л
Кількість скла дверцят 2
Напрямні листів рельєфні
Можливості Освітлення
Газовий нагрів
Термоелектричний запобіжник
Комплектація решітка
форсунки для зрідженого газу G30/30
глибоке деко
неглибоке деко
Конфорки
Діаметр передньої лівої 5.4 см
Діаметр передньої правої 9.9 см
Діаметр задньої лівої 7.4 см
Діаметр задньої правої 7.4 см
Потужність передньої лівої 1 кВт
Потужність передньої правої 3 кВт
Потужність задньої лівої 1.9 кВт
Потужність задньої правої 1.9 кВт
Додатково
Газ-контроль є
Електропідпал плити/духовки
Тип електрозапалу автоматичний
Ящик для посуду
Фізичні
Колір сріблястий
Вага 37 кг
Споживання електроенергії (класичний нагрів) 1.61 кВтг