Плита Gorenje GECS5B70CLB

Код товару: 1417408
Є в наявності
27417 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 27417грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 24 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Gorenje GECS5B70CLB
  • Виробник: Gorenje
  • Країна-виробник: Чехія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: GECS5B70CLB
  • Вага: 42.4 кг.
  • Габарити: 57x95x71 см.
  • Короткий опис:

    Тип - електрична, кількість конфорок - 4, тип духовки - електрична, Гриль - так, електричний, Конвекція - так, розморожування, телескопічні, верхній + нижній нагрів, швидке нагрівання (fastpreheat), pizza - приготування піци, frozenbake: приготуваня заморожених страв, є, 85 см, 50 см, 59.4 см, 39.3 кг, чорний

Опис Gorenje GECS5B70CLB

Сучасна технологія HI-LIGHT у класичному стилі

Крім одноконтурних конфорок склокерамічна варильна поверхня оснащена двоконтурною зоною нагріву, яка дозволяє використовувати посуд різного розміру. Для кожної конфорки є індикатор залишкового тепла, який показує, що зона гаряча і до неї не можна торкатися. Гладку варильну поверхню легко чистити, крім того рамка злегка піднята, щоб рідина, що втекла, не проливалася на підлогу.

Електронний аналоговий програматор

Виконаний у класичному стилі та є однією з головних прикрас усієї колекції Classico. Програматор оснащений функцією таймера та дозволяє запрограмувати час відкладеного старту та час завершення роботи духовки. Про завершення приготування програматор сповіщає звуковий сигнал. Класичний дизайн програматора, його ручок та окантування бронзового кольору гармонійно доповнює загальний дизайн духовки.

Холодні дверцята духовки

Дверцята духовки мають потрійне скління з тепловідбивним захисним покриттям, тому до неї можна торкатися, не побоюючись опіків. Безпечні та енергоефективні дверцята дозволяють духовці відповідати класу енергоспоживання A-20%. Внутрішня сторона дверцят наших духовок має суцільне скління без рамки та отворів, де могла б накопичуватися бруд. Таким чином, значно спрощується очищення.

Просте та ефективне розморожування

Функція «Розморожування» у плитах Gorenje допоможе швидко та рівномірно розморозити продукти глибокого заморожування. Просто встановіть час, а решту зробить духовка!

Просте повсякденне прибирання

AquaClean пропонує велику допомогу для очищення камери духовки. Все, що потрібно, це налити півлітра води в лист і включати AquaClean після кожної випічки. Всього через 30 хвилин результати видно на всій поверхні та деках. Плями та жир розм'якшуються і легко видаляються.

Здорова насолода

Тепер ви можете насолоджуватися хрусткою скоринкою та смаком смаженої їжі без зайвих калорій. Цей метод надзвичайно інтенсивного випікання гарячим повітрям не вимагає жиру, щоб забезпечити ідеально смачну хрустку золотисту скоринку. У поєднанні зі спеціальним перфорованим деком (залежно від моделі), що ідеально закриває блюдо з усіх боків, ви досягнете ще кращих результатів. Підходить для невеликих нарізок м'яса, риби, овочів та попередньо приготовлених заморожених продуктів, таких як картопля фрі та курячі нагетси.

Найкраща піца в місті

Ця програма з налаштуванням температури випічки до 300 ° C була спеціально розроблена, щоб допомогти вам спекти ідеальну піцу, фокаччу, коржики та подібні випічні делікатеси.

Продуманий дизайн

Інноваційний дизайн внутрішньої частини печі із продуманим розміщенням нагрівача PerfectGrill імітує традиційні дров'яні печі. Ефективна циркуляція гарячого повітря забезпечує рівномірний розподіл тепла та чудові результати випікання. Повністю висувні телескопічні напрямні значно спрощують розміщення дека в духовці та забезпечують чудовий огляд процесу випічки.

Духовки Gorenje добре відомі своєю інноваційною закругленою камерою, яка вже багато років є їхньою відмінністю. Форма HomeMade була натхненна традиційними дров'яними печами та забезпечує кращу циркуляцію повітря порівняно з конкурентами. Тепер форма HomeMade була повністю перероблена, а потік повітря покращено за рахунок нової конструкції обігрівача та покращеного розподілу вентиляційних отворів. Саме тому температура у всій печі стабільна. Ваші страви ніколи більше не підгорятимуть з одного боку і недосмажуватимуться з іншого.

Об'єм 70 л

Чи готові до рецептів XXL? Інноваційне дизайнерське рішення дозволяє збільшити внутрішній простір, а ширина духовки використовується повністю. На кожному деку більше місця, а передова технологія забезпечує рівномірне приготування їжі на всіх рівнях.

Характеристики Gorenje GECS5B70CLB

Основні
Вид варильна поверхня з духовкою
Тип електрична
Управління ергономічні перемикачі
Класи ефективності
Клас енергоспоживання A
Варильна поверхня
Робоча поверхня склокерамічна
Кількість конфорок 4
Максимальна площа приготування 1260 см²
Особливості висувна шухляда
SilverMatte
SoftClose
унікальна форма HomeMade
освітлення духовки
MultiAir
індикатор залишкового тепла
електронний таймер із аналоговим дисплеєм
Духова шафа
Обсяг духовки 70 л
Кількість скла дверцят 2
Тип очищення внутрішньої поверхні чистка паром
Можливості ExtraSteam
Комплектація решітка
мілке емальоване деко
глибоке емальоване деко
дротяні спрямовувачі
Конфорки
Діаметр передньої лівої 18 см / 12 см
Діаметр передньої правої 14.5 см
Діаметр задньої лівої 14.5 см
Діаметр задньої правої 18 см
Потужність передньої лівої 0.7 кВт / 1.7
Потужність передньої правої 1.2 кВт
Потужність задньої лівої 1.2 кВт
Потужність задньої правої 1.8 кВт
Фізичні
Матеріал панелі керування пофарбована сталь
Колір матовий чорний
Вага 39.3 кг
Висота 85 см
Ширина 50 см
Глибина 59.4 см
Споживання електроенергії (класичний нагрів) 0.98 кВтг
Споживання електроенергії в режимі очікування 0.5 Вт
Додатково
Потужність підключення 9200 Вт