Плита Gorenje GKS 5C71 WF (GKS5C71WF)

Код товару: 1346590
Під замовлення
17996 Грн
  • Інформація по Gorenje GKS5C71WF
  • Виробник: Gorenje
  • Країна-виробник: Чехія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: GKS 5C71 WF
  • Код виробника: GKS5C71WF
  • Вага: 35 кг.
  • Габарити: 50x50x50 см.
  • Короткий опис:

    Тип - комбінована (газ+електро), кількість конфорок - 4, тип духовки - електрична, Гриль - так, електричний, Конвекція - так, телескопічні, інфрачервоний нагрівач + вентилятор, інфрачервоний нагрівач, малий гриль, швидке нагрівання духовки, підігрівання посуду, нижній та верхній нагрівальні елементи з функцією пари, нижній нагрівальний елемент, вентилятор та функція пари, вентилятор з функцією пари, є, 85 см, 50 см, 60 см, 43.9 кг, білий

Опис Gorenje GKS 5C71 WF

Склеписта форма HOMEMADE PLUS
Ідеальна духовка для професійних результатів
Духовка стала ще просторіше, а стеля більш склепистою, повторюючи конструкцію традиційної дров'яної печі. Повітря вільно циркулює, обволікає продукт з усіх боків, роблячи його ніжним і соковитим всередині та неймовірно хрустким зовні. У камері об'ємом 71 літр із заглибленими бічними стінками повітря розподіляється ще краще, тому в усьому просторі духовки підтримується однакова температура, що забезпечує рівномірне пропікання. Примусова циркуляція повітря створює професійні умови для приготування як на одному, так і на декількох рівнях одночасно.


Дайте волю фантазії
Відчуйте себе шеф-кухарем! Від вас потрібна тільки іскра натхнення, а плита Gorenje з великою варильною поверхнею, потужними пальниками та різноманітністю функцій зробить усе інше. З нашими плитами ви легко потішите рідних і друзів смачною домашньою їжею.


Удосталь місця для будь-якого посуду
Збільшена варильна поверхня та подовжені відстані між конфорками забезпечують удосталь місця між посудом різного розміру. Завдяки ергономічному плоскому дизайну ви можете з легкістю переміщати по поверхні навіть дуже об'ємні каструлі та водночас не побоюватися за їхню стійкість під час готування.


Суперстійке й супергладке покриття
Якість і тип емалі вкрай важливі для якості духовки та її роботи. SilverMatte — суперстійкий і високоміцний матеріал, здатний витримувати дуже високу температуру. Гладкою, непористою емаллю покриті внутрішні поверхні духовки та листи, що робить їх стійкими до високої температури, мікрохвиль і пари. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь показує високу температуру й забезпечує додаткову ізоляцію. Активне покриття дає змогу підтримувати чистоту й безпечне середовище в духовці.


Просте повсякденне очищення
Завдяки використанню зовсім нової піролітичної емалі у всіх лініях нового покоління духовок Gorenje ефективність функції AquaClean набагато поліпшено. Функція AquaClean — це відчутна допомога в очищенні робочої камери. Все, що потрібно, — це налити 0.5 літра води в деко та включити функцію AquaClean. Через 30 хвилин результати видно на внутрішніх стінках духовки та деках. Забруднення й жир розм'якшуються, і треба їх просто протерти.


Досить легкого дотику
Досить легкого дотику, щоб дверцята духовки плавно та тихо зачинилися.


Більше простору для свободи кулінарної творчості
У новому поколінні духовок Gorenje склепінчасту стелю заховано за передньою верхньою стінкою, що створює додатковий об'єм і дає змогу повітрю вільно циркулювати. У духовці Gorenje з корисним об'ємом 67 літрів можна легко приготувати навіть семикілограмову індичку.


Упораються з будь-якою кількістю
У просторих духовках можна готувати багато їжі не тільки завдяки рівномірній циркуляції повітря на всіх рівнях, а й завдяки широким 46-сантиметровим деко. Інноваційні рішення дали змогу розширити внутрішній простір і повністю використовувати ширину духовки. Листи стали більшими, але з інноваційними технологіями страви готуються рівномірно на всіх рівнях всій площі листа.


Дворівневий гриль PerfectGrill
У нашій духовці великий нагрівач розташований по периметру стелі, малий інфранагрівач — ближче до центра. Завдяки цьому жар розподіляється найефективніше, і запечені страви завжди виходять ідеальними — хрусткими зовні та ніжними всередині. Залежно від рецепта можна залучити тільки один нагрівальний елемент або обидва відразу.


Неймовірно швидко й заощадження часу й енергії
З функцією «Швидке нагрівання» духовка досягає температури 200 °C всього за 6 хвилин, заощаджуючи водночас до 30% часу. Ця функція особливо стане в пригоді, якщо приготування потребує попередньо розігрітої духовки. Індикатор на дисплеї й звуковий сигнал інформують, що потрібна температура досягнута.


Приготування під повним контролем і без зайвого прибирання
Ергономічний перемикач з вбудованим електронним таймером дає змогу програмувати час приготування (до 99 хвилин). Коли мине встановлений час, газовий пальник автоматично вимкнеться, і пролунає звуковий сигнал.

Характеристики Gorenje GKS 5C71 WF

Дисплей так
Електропідпал конфорки
Кількість конфорок 4
Конвекція так
Тип очистки традиційний
Підсвічування так
Таймер є
Висота 85 см
Ширина 50 см
Глибина 60 см
Колір білий
Також шукають з електророзпалом
Тип комбінована (газ+електро)
Газ-контроль поверхні
Клас енергоспоживання А
Напруга/частота 220 В
Ящик для посуду є
Зони нагріву газові
Кришка варочної поверхні скляна
Матеріал решіток поверхні чавун
Потужність і тип конфорок права дальня: діаметром 77 мм, потужністю 1900
Електропідпал поверхні в ручці
Тип духовки електрична
Корисний об'єм 70 л
Внутрішнє покриття піролітична емаль
Гриль так
Тип гриля електричний
Тип направляючих телескопічні
Режими приготування швидке нагрівання духовки
Кількість направляючих 4
Кількість скелець в дверцятах духівки 2
Вага 43.9 кг