Плита Gorenje K5121WH

Код товару: 1008546
Немає в наявності
  • Інформація по Gorenje K5121WH
  • Виробник: Gorenje
  • Країна-виробник: Чехія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: K5121WH
  • Вага: 42.8 кг.
  • Габарити: 58x96x72 см.
  • Короткий опис:

    Тип - комбінована (газ+електро), кількість конфорок - 4, тип духовки - електрична, Гриль - так, електричний, 85 см, 50 см, 59.4 см, 39.2 кг, білий

Опис Gorenje K5121WH

Форма HomeMadeУсі переваги готування у дров’яній печіХарактерна заокруглена форма – одна з основних переваг плит Gorenje. Створена за подобою традиційної дров’яної печі, така духовка дає гарячому повітрю вільно циркулювати, прогріваючи їжу рівномірно й з усіх боків, завдяки чому страва виходить ідеальною: хрусткою зовні й соковитою всередині.
Газові варильні поверхніДайте волю фантазіїГотувати, як шеф-кухар, може бути просто. Усе, що для цього потрібно, – ваша креативність, адже про решту подбає плита Gorenje з газовою варильною поверхнею. BigSurface, потужні конфорки ChefBurners та інші сучасні функції допомужуть вам у найвідчайдушніших кулінарних експериментах. Підключайте фантазію та дивуйте близьких чудовими стравами власного приготування.
BigSurfaceУдосталь місця для кожної каструліЗбільшення простору для готування і відстані між конфорками забезпечує вдосталь місця для посуду будь-якого розміру. Стильний плаский дизайн дає змогу легко пересувати посуд і використовувати дійсно великі каструлі без струсів і порушення рівноваги.

Покриття SilverMatteНадзвичайно стійке й неймовірно гладке покриттяЯкість і тип емалі вкрай важливі для якості духовки та її роботи. SilverMatte — високостійкий і міцний матеріал, який може витримувати екстремальний жар. Позбавлений мікропор, він покриває поверхні духовки й дек, що робить їх стійкими до високих температур. Потрійне покриття зсередини сприяє відбиттю високої температури й забезпечує додаткову ізоляцію. Тому внутрішня поверхня духовки завжди залишається стерильною й безпечною.
AquaCleanПросте чищенняЗавдяки використанню спеціальної високоякісної емалі функція AquaClean забезпечує ще ефективніше та зручніше чищення камери духовки. Усе, що потрібно, — це після кожного використання духовки наливати півлітра води в деко для випікання та вмикати функцію AquaClean. Усього за 30 хвилин ви помітите результат чищення на внутрішніх поверхнях і деках: плями та жир розм’якнуть, і їх залишиться лише протерти.
BigSpaceБільше простору для свободи кулінарної творчостіЗавдяки збільшеному об’єму духовки (до 70 літрів) можна готувати більшу кількість страв одночасно. Оптимізований потік повітря вільно циркулює всередині, і в духовці BigSpace можна легко розмістити навіть величезну індичку.

SuperSizeУпораються з будь-якою кількістюПлити Gorenje мають збільшену площу випікання та використовують великі дека. Проте інноваційні рішення дали змогу оптимізувати енергоспожвання та забезпечити рівномірне приготування їжі незалежно від її кількості. Внутрішній простір духовки ефективно використовується по всій ширині, а передова технологія забезпечує рівномірність приготування на всіх рівнях.

Характеристики Gorenje K5121WH

Основні
Вид варильна поверхня з духовкою
Тип комбінована
Управління механічне
Кришка ✔ металева
Оформлення класичне
Класи ефективності
Клас енергоспоживання A
Варильна поверхня
Кількість конфорок 4
Кількість газових конфорок 4
Грати конфорок емальована сталь
Максимальна площа приготування 1260 см²
Духова шафа
Тип духовки електрична
Обсяг духовки 68 л
Кількість скла дверцят 2
Напрямні листів рельєфні
Можливості Верхній нагрів
Нижній нагрів
Очищення паром AquaClean
Освітлення
Малий гриль
Верхній нагрів + нижній нагрів
Заокруглена форма духової шафи HomeMade
Інфрачервоний нагрів
Гриль є
Комплектація решітка
форсунки для зрідженого газу G30/30
глибоке деко
Конфорки
Діаметр передньої лівої 5.4 см
Діаметр передньої правої 9.9 см
Діаметр задньої лівої 7.4 см
Діаметр задньої правої 7.4 см
Потужність передньої лівої 1 кВт
Потужність передньої правої 3 кВт
Потужність задньої лівої 1.9 кВт
Потужність задньої правої 1.9 кВт
Додатково
Газ-контроль є
Електропідпал Так
Ящик для посуду
Фізичні
Матеріал панелі керування пофарбована сталь
Колір білий
Вага 39.2 кг
Висота 85 см
Ширина 50 см
Глибина 59.4 см
Споживання електроенергії (класичний нагрів) 0.8 кВтг